Simpli AI - Framtiden för AI-Integration i Svenska Företag
Hem NYHETERAI Simpli AI- Framtiden för AI-Integration i Svenska Företag

Simpli AI- Framtiden för AI-Integration i Svenska Företag

Publicerat av: Redaktionen

Idag lanserar Simpli AI, ett pionjärföretag inom AI-lösningar för både små och stora företag, en ny era av digital transformation.

Med en passion för att göra avancerad AI-teknologi tillgänglig och begriplig, fokuserar Simpli AI på att hjälpa svenska företag att integrera och använda AI på ett effektivt och etiskt sätt.

”Vår vision är att öka förståelsen för AI hos anställda och förenkla AI-integrationen, och därmed snabbt öppna dörren för företag, oavsett storlek, att dra nytta av AI:s förmågor och fördelar,” säger Johan Hedlund, Simpli AI.

Enligt en nyligen genomförd undersökning av PWC ligger svenska företag efter i AI-användningen jämfört med internationella konkurrenter. Simpli AI, som en nystartad verksamhet, tar sig an utmaningen att vända denna oroande trend och är fast beslutna att driva en positiv förändring inom svensk AI-användning.

”För att svenska företag inte ska tappa i konkurrenskraft, är det avgörande att de ökar tempot i sin digitala omställning. Här spelar AI en central roll,” säger Johan Hedlund, Simpli AI. Simpli AI:s tjänster och verktyg är designade för att effektivt möta dessa utmaningar och påskynda AI-integrationen i svenskt näringsliv.

Potentiella kunder till Simpli AI genomgår en kostnadsfri workshop för att gemensamt utvärdera företagets mognadsgrad och behov. Därefter skräddarsyr Simpli AI en tjänst som fokuserar på lösningar som skapar snabb framgång, levererar omedelbart värde och bygger förtroende och entusiasm i organisationen för att stärka den långsiktiga AI-transformationen, allt till en fast månadskostnad.

”Vi är här för att ge svenska företag de verktyg de behöver för att framgångsrikt starta och integrera AI i sin verksamhet,” säger Johan Hedlund, Simpli AI. ”Vår tjänst riktar in sig på att identifiera och utnyttja de lågt hängande frukterna för att snabbt öka produktiviteten. Detta uppnår vi genom praktiska AI-workshops, utbildningar och vårt AI-ramverk, som stödjer allt från pilotprojekt och implementering till långsiktigt stöd och översyn. Vår ambition är att vara en tillförlitlig partner i varje svenskt företags AI-transformation.”

Simpli AI - Framtiden för AI-Integration i Svenska FöretagMed kontor i Sverige och i Bangalore, Indien, samt Simpli AIs internationella nätverk, har Simpli AI tillgång till en mängd olika kompetenser för att stärka kunder i deras AI-transformation.

För ytterligare information, vänligen kontakta Johan Hedlund, en av grundarna till Simpli AI, på 070-3758261. Johan Hedlund har en bakgrund inom IT och molntjänster, och varit medgrundare till innovativa företag som Vegasys AB, IPEER AB och Opsio AB, samt betydelsefulla positioner hos ledande aktörer såsom Carambole, Active24 och Cygate.

För mer information om Simpli AI och deras tjänster, besök https://www.simpliai.se

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00