Svenska Clipsk utmanar de största - historien om den svenska video-appen berättas av Almi
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Svenska Clipsk utmanar de största – historien om den svenska video-appen berättas av Almi

Svenska Clipsk utmanar de största – historien om den svenska video-appen berättas av Almi

Publicerat av: Redaktionen

– Det är personer som Helena och Mats som gör mitt jobb på Almi så oerhört kul och utvecklande. Att få träffa så modiga och passionerade personer som dem, med inställningen att ”allt är möjligt”

– det är som balsam för själen och en vitamininjektion för Sveriges företagsklimat och tillväxt! Det säger Jessica Hansson.affärschef på Almi.

Grundarna, Helena Brunkman och Mats Strömqvist kommer ursprungligen från tv-journalistiken (tv4 och svt) och har därför en gedigen kunskap om rörlig bild i alla dess former. Efter att ha fått höra kommunikatörer och marknadsförares specifika video-behov på duons kurser i mobilfilms-produktion så slog de samman sina stora tv-erfarenheter med framtidens videobehov – och skapade Clipsk!

Idag används Clipsk av tusentals kommunikatörer och marknadsförare över hela Sverige tex av Polisen, UD, Chalmers, SCA och hundratals andra organisationer.

Svenska Clipsk utmanar de största - historien om den svenska video-appen berättas av Almi– Clipsk är idag världsunik och utmanar de allra största programmen, både på desktop och i telefonen. Dels handlar det om att Clipsk skräddarsys helt och hållet efter kundens grafiska profil och att inget annat default-material syns (om man inte vill). Dels handlar det om att Clipsk gör det enkelt att följa webbdirektivet, EU-lagen om tillgänglighet. Och sist men inte minst är säkerheten mycket hög. Till exempel så lagras inga videos i molntjänster och bolaget sparar ett minimum av personuppgifter. Det gör att väldigt många organisationer, både inom privat och offentlig sektor gärna arbetar med Clipsk.

– Det är entreprenörskap på riktigt! Med deras energi, driv och hunger på utveckling kan det bara gå åt ett håll. Uppåt! Framåt! Jag säger bara: Håll i hatten för vi kommer att få se mer av Clipsk framöver, fortsätter hon.

Läs hela artikeln om Clipsk hos Almi här

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00