twoday vinner ramavtal med Region Stockholm
Hem DIGITAL TRANSFORMATION twoday vinner ramavtal med Region Stockholm

twoday vinner ramavtal med Region Stockholm

Publicerat av: Redaktionen

twoday, den nordiska samarbetspartnern för utveckling och digital transformation, meddelar att man tillsammans med tre andra leverantörer vunnit ett nytt ramavtal med Region Stockholm.

Ramavtalet med ett totalt värde om 750 miljoner kronor omfattar samtliga nämnder, förvaltningar och bolag inom regionen.

Det nya ramavtalet innebär att twoday utökar ett redan pågående samarbete med Region Stockholm, där twoday nu ska bredda sina tjänster och tillsammans med regionen skapa mer moderna och digitala lösningar.

Det nya ramavtalet omfattar leverans av konsulttjänster inom de två delområdena Applikationer och Webb, med en löptid på upp till fyra år.

twoday vinner ramavtal med Region Stockholm

Elias Inderberg som citeras och nyligen utsågs till ny VD för twoday Sverige

Inom Applikationer är twoday sedan tidigare en stor leverantör till Region Stockholm och med det nya ramavtalet expanderar området kring utveckling och förvaltning av applikationer. Här ska twoday använda sin kapacitet och förmåga att förvalta och utveckla applikationer av varierande slag gällande tekniska livscykler, utvecklingsbehov och underliggande tekniker.

En stor del av applikationsfloran är inom Hälso- och sjukvård. Det är ett komplext och framför allt viktigt område, med verksamheter som ställer höga krav leverantörer att arbeta proaktivt med utveckling och att ständigt förbättra applikationerna, för att i förlängningen kunna erbjuda bättre vård till Region Stockholms 2,3 miljoner invånare.

Även inom Webb har twoday och Region Stockholm ett redan etablerat samarbete, som nu förlängs genom det nya ramavtalet. Det betyder att twoday som erfaren leverantör till regionen kommer att fortsätta förvalta och utveckla webbplatser som bygger på varierande plattformar och underliggande teknik. Med ett agilt arbetssätt och kunskaper i programmeringsspråk som används inom webb, likt.Net (inkl. .Net 6), CSS, Javascript och TypeScript, har twoday förmågan att vara snabbt möta de nya behov som uppstår under Region Stockholms digitaliseringsresa.

”Det gläder mig att Region Stockholm ger oss ett förnyat och utökat förtroende. Vi ser fram emot att med Region Stockholm fortsätta vår gemensamma digitaliseringsresa med ett utökat ansvar inom utveckling och förvaltning av applikationer för viktiga regionala verksamheter som Hälso- och sjukvård,” säger Elias Inderberg, VD på twoday AB.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00