WithSecure tillkännager vinnarna av Partner Awards vid SPHERE24
Hem SÄKERHET WithSecure tillkännager vinnarna av Partner Awards vid SPHERE24

WithSecure tillkännager vinnarna av Partner Awards vid SPHERE24

Publicerat av: Redaktionen

WithSecure (tidigare F-Secure Business) har tillkännagett Telia Cygate Oy, Metsys, Layer Informatique, Upheads, Ictivity, Vortalsoft, Fullhouse IT-Services AG och DefendEdge som vinnare av sitt sjätte årliga Partner Awards.

WithSecure tillkännager vinnarna av Partner Awards vid SPHERE24

Vinnarna tillkännagavs vid WithSecures årliga SPHERE-evenemang, en ”co-security”-konferens som hålls i Helsingfors, Finland.

WithSecure samarbetar med IT-tjänsteleverantörer, MSSP:er och företag världen över för att leverera resultatbaserade cybersäkerhetslösningar som skyddar de medelstora företagen. Enligt Chief Commercial Officer Lasse Gerdt är WithSecure engagerade i att växa tillsammans med sina partners och säkerställa ömsesidig framgång i ett dynamiskt cybersäkerhetslandskap.

”Vi vill gratulera vinnarna för ett fantastiskt 2023. På WithSecure är vi stolta över våra partners, eftersom det är de som bidrar med försäljnings- och tjänsteexpertis, branschkunskap och lokal kännedom till mellanstora företag. De är tillväxtmotorn i de globala ekonomierna,” sade han. ”Cybersäkerhetslösningar har alltför länge utformats för stora företag, där medelstora företag har fått försöka anpassa sig till dem. Nu kan medelstora företag välja ett kostnadseffektivt, skalbart paket som fungerar för dem, och det är här våra partners spelar en värdefull roll. Samarbete är nyckeln till framgång,” fortsätter han.

Alla vinnare
  • Telia Cygate Oy (Finland) för Best Performance. Best Performance Award är för partners som har en långsiktig relation med WithSecure™ och presterar exceptionellt bra inom försäljning, tillväxt och engagemang. Andra nominerade inkluderade OCI Cloud (Frankrike) och Vario Secure, Inc. (Japan).
  • Metsys (Frankrike) för MSP Growth Partner of the Year. MSP Growth Partner Award erkänner partners som har presterat exceptionellt bra i att öka SaaS-nyförsäljning eller försäljning av hanterade tjänster. Andra nominerade inkluderade Dustin Finland Oy (Finland) och Lounea Yritysratkaisut Oy (Finland).
  • Layer Informatique (Frankrike) för Co-Marketing Partner of the Year. Denna utmärkelse är för partners som genomför den bästa gemensamma marknadsföringskampanjen. Andra nominerade inkluderade A1 Slovenija (Slovenien) och Yellow Cube Kft (Ungern).
  • Upheads AS (Norge) för Co-Marketing Partner of the Year – den bästa samarbetspartnern som ledde till nästan dubblerad intäktsökning.
  • Ictivity (Nederländerna) för Best Co-Innovation Partner. Denna nya utmärkelse är för partners som har levererat den bästa idén för vårt produkt- och tjänsteutbud. Andra nominerade inkluderade Advania Finland Oy (Finland) och Fence AS (Norge).
  • Vortalsoft (USA) för Early Adopter – Co-Monitoring. Early Adopter Award är för partners som utmärkt sig i att introducera och sälja Co-Monitoring-tjänster. Andra nominerade inkluderade Ictivity (Nederländerna) och Telia Cygate Oy (Finland).
  • Fullhouse IT-Services AG (Tyskland) för Competence driven Partner of the Year. Denna utmärkelse erkänner partners engagemang för att kombinera kompetensutveckling med deras försäljningsprogram för att uppnå extraordinära resultat.
  • DefendEdge (USA) för Best Training Programme. Med denna utmärkelse firar vi våra partners som investerar sin värdefulla tid i att utveckla sin kompetens för att effektivt sälja, administrera och stödja våra produkter och tjänster.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00