Compotech årets entreprenör 2023 inom Addtech!
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Compotech årets entreprenör 2023 inom Addtech!

Compotech årets entreprenör 2023 inom Addtech!

Publicerat av: Redaktionen

I konkurrensen med 150 andra koncernbolag med liknande verksamheter, tog Compotech 2023 års pris.

Addtechs motivering till att ge utmärkelsen till oss på Compotech handlar dels om etableringen av vår nya R&D-avdelning.

Här kan du läsa mer om hur vi arbetar med elektronik-, el- mekanik- och industridesign.

Compotech årets entreprenör 2023 inom Addtech!Satsningen på vårt eget varumärke Xynrgi samt Compotechs insatser för co-creation inom Addtech uppmärksammades också i motiveringen.

Vi på Compotech uppskattar och uppfattar Addtechs utmärkelse som ett tydligt kvitto på Compotechs starka innovationsförmåga och företagskultur. Nu fortsätter vi resan framåt med att hjälpa våra kunder med deras utmaningar. Idag är mer än 70% av allt vi levererar kundspecifika lösningar och med våra utvidgade resurser ser vi fram emot att kunna hjälpa våra kunder ännu mer.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00