IFS´s nya industriella AI-funktioner i den senaste versionen av IFS Cloud
Hem NYHETERAI IFS´s nya industriella AI-funktioner i den senaste versionen av IFS Cloud

IFS´s nya industriella AI-funktioner i den senaste versionen av IFS Cloud

Publicerat av: Redaktionen

Nya funktioner i IFS Cloud 24R1 gör det möjligt för företag att förbättra hur de utnyttjar sina tillgångar och förbättrar service, driver lönsamhet och använder hållbarhet som en konkurrensfördel.

IFS meddelar att de har lanserat den senaste versionen av IFS Cloud. Som den enda leverantören som fokuserar på att hjälpa tillverknings- och servicefokuserade företag att utnyttja kraften i industriell AI, lanserar IFS nya AI-drivna funktioner som gör det möjligt för kunder att förbättra sin operativa effektivitet och lönsamhet.

Den uppdaterade versionen av IFS Cloud fokuserar på en mängd uppdaterade och nya funktioner som effektiviserar användarnas verksamheter, stärker lönsamheten samt hållbarhetsarbetet.

Nedan är några exempel på nya funktioner IFS Cloud 24R1:

  • ai Copilot: förbättra beslutsfattandet och stärk användarupplevelsen och engagemanget genom IFS AI-drivna assistent. I denna första version kan assistenten användas för IFS Clouds hjälp- och supportinformation.
  • Lastning av transporter: förbättra processerna för transporter genom ett högre nyttjande av transportkapacitet och snabbare lastning av gods.
  • Schemaläggning av kundernas leveranskedja:hantera flera öppna scheman från samma anläggning samtidigt, vilket ökar produktiviteten och sparar tid.
  • Spårning av utsläpp: förbättringar för att följa organisationens steg mot hållbarhet mer exakt, genom en smidig insamling av utsläppsdata. Nya utvalda kategorier för Scope 3-utsläpp har lagts till för att ge en mer fullständig bild av hållbarhetssituationen. Man kan även mata in data om kilowattförbrukning från fakturor från elbolag.
  • Stöd för cirkulär tillverkning:förbättringar av planering av processer för återtillverkning gör det möjligt att sänka produktionskostnaderna. Dessutom innebär dessa funktioner möjligheter till nya intäktsströmmar och ett lägre koldioxidavtryck.

IFS´s nya industriella AI-funktioner i den senaste versionen av IFS Cloud– Med den senaste versionen av IFS Cloud kommer kunderna att dra nytta av en ny nivå av värdefulla AI-funktioner och innovation som verkligen är relevant för deras bransch och påverkar deras verksamhet, säger Ann-Kristin Sander, Nordenchef på IFS. I en tid när regleringar i Europa och USA tvingar företag att vidta åtgärder för att fastställa och hantera sina hållbarhetsåtaganden, erbjuder vi nya AI-drivna funktioner som både hjälper företag att förbättra sin verksamhet och rapportera sina framsteg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00