NinjaOne fördubblar sin verksamhet inom hälsovård
Hem NINJAONE NinjaOne fördubblar sin verksamhet inom hälsovård

NinjaOne fördubblar sin verksamhet inom hälsovård

Publicerat av: Redaktionen

Hälso- och sjukvårdskunder möjliggör patientvård, ökar produktiviteten och sänker kostnaderna med hjälp av NinjaOne.

 NinjaOne, LLC, en ledande IT-plattform för endpoint management, säkerhet och synlighet, tillkännagav idag 100 procent årlig tillväxt av sin kundbas inom sjukvården eftersom allt fler sjukvårdsorganisationer automatiserar endpoint management för att driva sin verksamhet.

Mer än 600 hälso- och sjukvårdskunder stödjer vårdgivare och patientvård med den enkelhet, synlighet och kontroll av IT-drift och endpoint-säkerhet som NinjaOne levererar.

Alla organisationer drivs av slutanvändare, men insatserna inom sjukvården är de högsta eftersom slutanvändarenheter möjliggör patientvård och skyddar patientdata. Det är viktigt att hålla dessa enheter i drift, korrekt konfigurerade, konsekvent patchade, HIPAA-kompatibla och säkra för att säkerställa att patientvården inte äventyras. Över 630 incidenter med ransomware drabbade vårdorganisationer världen över under 2023, enligt Office of Information Security vid USA:s hälso- och sjukvårdsdepartement (Department of Health and Human Services). Och eftersom många leverantörer konsoliderar sin verksamhet måste deras IT-team hantera och säkra deras enheter på distans, över flera campus och med färre resurser.

NinjaOne är en modern, molnbaserad lösning som hjälper vårdgivare:

  • Förbättra IT-support och tjänsteleverans – IT-team kan automatisera hanteringen av endpoints för spridda kliniska enheter, servrar och administrativa arbetsstationer centralt från en enda plattform, vilket sparar tid och eliminerar behovet av att tekniker flyttar mellan campus.
  • Skydda IT-tillgångar och viktiga data – Användare kan automatisera patchhantering och säkerhetskopiering av endpoints, minska sårbarheter och ge vårdorganisationer trygghet och motståndskraft mot växande hot mot cybersäkerheten.
  • Minska kostnader och komplexitet – NinjaOne ersätter många punktlösningar och tillhandahåller infrastrukturhantering och supporttjänster i världsklass, vilket ger lägre kostnader, minskad komplexitet och en mindre attackyta för IT-team inom sjukvården.

Stödjande citat:

”Inom sjukvården innebär bättre IT och säkerhet bättre resultat för patienterna. Sjukvårdsorganisationer står inför många utmaningar, från att hantera heterogena anläggningar på distans, till stöld och förlust av enheter, efterlevnad och säkerhetsproblem. NinjaOne automatiserar de svåraste delarna av IT, så att enheterna alltid är uppdaterade och frigör team som kan fokusera på mer strategiska frågor”, säger Rahul Hiranai, Senior Vice President of Product Management på NinjaOne. ”Vår tillväxt inom hälsovårdssektorn under det senaste året beror enbart på uppfinningsrikedomen hos våra kunder som har visat att de kan öka produktiviteten, minska stilleståndstiden och sänka IT-kostnaderna. Vi är fast beslutna att fortsätta hjälpa organisationer att lösa sina tuffaste IT-utmaningar under de kommande åren.”

NinjaOne fördubblar sin verksamhet inom hälsovård”Att gå över till NinjaOne var en självklarhet för Horizon Home Care and Hospice (HHCH) eftersom dess automatisering, intuitiva gränssnitt och supportteam gör att vi kan hantera alla våra enheter utan avbrott för våra vårdgivare”, säger Randy Rybakowicz, IT-direktör på HHCH. ”Patchningen är betydligt kraftfullare än våra tidigare verktyg och instrumentpanelen ger en överblick över viktig information om fordonsparken – vilket dramatiskt minskar ledningsarbetet och riskerna och i slutändan sparar tid och resurser för vårt slimmade team.”

”NinjaOne gjorde det möjligt för oss att orkestrera, skydda och rulla ut hundratals endpoints på mindre än två veckor – gränssnittet är så intuitivt och lätt att använda. Som ett medicintekniskt företag med ett stort fältteam kan vi nu enkelt hantera vårt växande antal endpoints utan att behöva anställa ytterligare medarbetare, vilket ger stora kostnadsbesparingar för vår organisation”, säger Paul Jebe, Vice President of IT på Kinex Medical Company. ”NinjaOne hjälpte oss även att ta bort mänskliga fel i processerna, så vi är säkra på att vi alltid följer HIPPAA. Tack vare NinjaOne har vi sparat otaliga timmar av manuellt arbete och ökat omfattningen av vad vårt lilla team kan göra.”

”Inom det medicinska området, där endpointskydd, beredskap och tillgänglighet är högsta prioritet, är NinjaOne en stor tillgång för vår organisation. Det brukade ta oss två timmar att konfigurera varje ny enhet med all nödvändig programvara, men med NinjaOne tar det bara 30 minuter – och det kostar 50 procent mindre än vår tidigare lösning”, säger Marc Regenos, IT-specialist på Kearney County Health Services. ”NinjaOnes supportteam är även oöverträffat. De hjälper oss att distribuera programvara till alla enheter i vår organisation på mindre än fyra timmar, utan några störningar för vår medicinska personal.”

För att lära dig mer om hur NinjaOne stöder sjukvårdsorganisationer, besök: https://www.ninjaone.com/solutions-for-it-professionals/healthcare/.

Om NinjaOne

NinjaOne automatiserar de mest krävande delarna av IT-förvaltning och ger mer än 17 000 IT-teams full synlighet, trygghet och kontroll över alla slutenheter. NinjaOne-plattformen har visat sig öka produktiviteten samtidigt som den minskar risker och IT-kostnader. NinjaOne rankas kontinuerligt som nummer 1 för sin support i världsklass och är den högst rankade programvaran på G2 i hela sju kategorier, inklusive endpoint management, fjärrövervakning och -hantering samt patch management.

Testa NinjaOne gratis på https://www.ninjaone.com/sv/kostnadsfri-provperiod-formular/.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00