NinjaOne och SentinelOne lanserar gemensam integration för att förbättra riskhantering och IT-säkerhet
Hem NINJAONE NinjaOne och SentinelOne lanserar gemensam integration för att förbättra riskhantering och IT-säkerhet

NinjaOne och SentinelOne lanserar gemensam integration för att förbättra riskhantering och IT-säkerhet

Publicerat av: Redaktionen

Den nya lösningen ger omfattande endpoint-kontroll i en centraliserad vy och synlighet, skydd och respons med ett enda klick, vilket revolutionerar endpoint-säkerhet.

 NinjaOne, LLC, en ledande IT-plattform för endpoint management, säkerhet och visibilitet, och SentinelOne, Inc. (NYSE: S), en global ledare inom AI-driven säkerhet, lanserade idag en dubbelriktad produktintegration som omdefinierar endpoint-skydd genom sammanslagningen av IT-drift och säkerhet.

Den banbrytande lösningen ger företagens säkerhetsteam ledande nivåer av kontroll och enkelhet, samtidigt som den revolutionerar hanteringen av och säkerheten i digitala miljöer.

”Kombinationen av SentinelOne och NinjaOne innebär ett paradigmskifte i hur vi hanterar cybersäkerhet och IT-drift”, säger Ken Marks, Vice President, Global Channels på SentinelOne. ”Vår integration utnyttjar toppmoderna, AI-drivna säkerhetslösningar för att ge IT-, MSP- och säkerhetsteam insikter och hotkorrelationer i realtid. Denna strategiska union är utformad för att förbättra hotdetektering, effektivisera svarsinsatser och höja både endpointskydd och IT-drift till oöverträffade nivåer av effektivitet och ändamålsenlighet.”

Integrationen kombinerar NinjaOnes prisbelönta plattformar för Endpoint Management och RMM med SentinelOnes förstklassiga plattform för endpoint-skydd (EPP) Singularity Kontrollsamt dess lösning för endpoint detection and response (EDR) och hotjakt Singularity Complete. Den gemensamma lösningen ger IT-teams möjlighet till:

  • Synlighet och svar på hot med ett klick: IT-teams kan omedelbart se hotvarningar i NinjaOne för cyberhot som upptäckts av SentinelOne och med ett enda klick gå direkt till den berörda enheten i SentinelOne-konsolen för att undersöka och åtgärda.
  • Varning för omedelbart hot: NinjaOne kan meddela tekniker via SMS, Slack, Microsoft Teams, PagerDuty eller e-post samt i plattformen.
  • Automatiserad driftsättning och enkel migrering: NinjaOne kan enkelt distribuera SentinelOne-agenten till endpoints med hjälp av policyer. Kunder som redan har SentinelOne-instanser kan snabbt använda integrationen för att centralisera säkerhetshanteringen inom NinjaOne.

NinjaOne och SentinelOne lanserar gemensam integration för att förbättra riskhantering och IT-säkerhet

”Integreringen av SentinelOne med NinjaOne gör det enklare än någonsin för våra gemensamma kunder att skydda sig själva och sina mest värdefulla data”, säger Rahul Hirani, Senior Vice President of Product Management på NinjaOne. ”Genom att automatisera användningen av endpoint-skydd och tillhandahålla sömlös integration med ett klick mellan våra plattformar när ett hot upptäcks, konsoliderar vi effektivt IT och säkerhet i en enda vy och ger dem möjlighet att arbeta mer proaktivt och effektivt.”

Phillip Mariscal, IT-chef på California Truck Centers, drar redan nytta av integrationen och håller med.

”Integrationen mellan SentinelOne och NinjaOne är sömlös. Driftsättningsprocessen var så snabb och enkel. När en varning kommer in kan mina tekniker bekräfta dess legitimitet genom NinjaOne, vilket sparar så mycket tid”, säger Mariscal. ”Integrationen med SentinelOne ger säkerhetssynlighet för alla mina tekniker, oavsett omfattning. Vi kan se allt i en och samma bildskärm, vilket ökar produktiviteten i mitt team.”

För mer information om integrationen av NinjaOne och SentinelOne, klicka här.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00