Oracle Cloud EPM omfattar nu även de nya kraven på ESG-rapportering
Hem NYHETERHÅLLBARHET/MILJÖ Oracle Cloud EPM omfattar nu även de nya kraven på ESG-rapportering

Oracle Cloud EPM omfattar nu även de nya kraven på ESG-rapportering

Publicerat av: Redaktionen

När EU-direktivet för ESG-rapportering rullas ut under 2024 kommer många företag att ställas inför en ny och komplex rapporteringsuppgift.

Oracle Cloud EPM for Sustainability adresserar företags behov av att mäta och rapportera om hållbarhetsinitiativ och är ett verktyg som samtidigt kan främja hållbarhetsresultaten.

Oracle Cloud EPM omfattar nu även de nya kraven på ESG-rapporteringOracle tillkännagav i dag en ny hållbarhetslösning, Oracle Cloud EPM for Sustainability, en ny del av Oracle Fusion Cloud Enterprise Performance Management (EPM) som hjälper företag att effektivt rapportera om hållbarhetsinsatser. Den nya lösningen gör det möjligt för företag att få en djupare insikt i sina hållbarhetsinitiativ genom att kombinera data, planer och mål i hela organisationen. Dessutom kan lösningen skapa olika scenarier som visar optimala resultat.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00