Är du redo att förändra din syn på återanvänd IT-utrustning?
Hem NYHETERHÅLLBARHET/MILJÖ Är du redo att förändra din syn på återanvänd IT-utrustning?

Är du redo att förändra din syn på återanvänd IT-utrustning?

Publicerat av: Redaktionen

Foxway introducerar nu premium-rekonditionerade enheter i sin Device as a Service-lösning.

Detta kommer att förenkla hanteringen av IT-utrustning på ett mer hållbart sätt samtidigt som hög kvalitet och prestanda upprätthålls.

Med ökat fokus på hållbarhet och nya rapporteringskrav ökar också efterfrågan på använda enheter. Att köpa in rekonditionerade enheter har för organisationer tidigare inneburit ett antal utmaningar, såsom flera olika leverantörer, ojämna leveranser och kvalitetsproblem. Foxway introducerar nu en lösning som löser dessa utmaningar och svarar mot den växande efterfrågan.

– Vi vill inte bara förändra IT-branschen, utan också hur vi tänker och agerar när vi köper in IT-enheter. Genom att inkludera premium-rekonditionerade enheter i vår prenumerationslösning gör vi det enkelt för våra kunder att göra mer hållbara val på ett kostnadseffektivt sätt, säger Steinar Aune, President of Circular Workspace Solutions på Foxway.

Är du redo att förändra din syn på återanvänd IT-utrustning?Med den nya lösningen kan organisationer nu minska sina Scope 3-utsläpp avsevärt, förlänga enheternas livslängd och minimera elektroniskt avfall. Samtidigt som vi möter förväntningarna på hög prestanda och kontinuitet i leveranser.

Premium-rekonditionerade enheter med inkluderad garanti genomgår testning, reparation och ny lackering för att säkerställa att de både möter och överträffar förväntningarna på rekonditionerad IT-utrustning.

– Med Foxways kan organisationer omstrukturera sin IT-miljö genom en helhetslösning via en partner, vilket förenklar hanteringen av både enheter och nya rapporteringskrav, avslutar Steinar.

Med Foxway kan organisationer tryggt, enkelt och kostnadseffektivt få tillgång till premium-rekonditionerade enheter med förtroende och bli en del av den cirkulära ekonomin inom IT-branschen. Detta är mycket relevant med tanke på de nya hållbarhetskraven för organisationer och den ökade medvetenheten om renoverad IT-utrustning.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00