PANASONIC EFFEKTIVISERAR ARBETSFLÖDEN MED EN RAD NYA AVOIP-PRODUKTER PÅ ISE 2024
Hem PRODUKT NYHETERKAMERORPANASONIC Panasonic effektiviserar arbetsflöden med en rad nya AVOIP-produkter på ISE 2024

Panasonic effektiviserar arbetsflöden med en rad nya AVOIP-produkter på ISE 2024

Publicerat av: Redaktionen

Panasonic presenterar nya AVoIP-klara och Intel SDM-kompatibla produkter för underhållning, utbildning och företagssamarbete på ISE 2024.

På ISE 2024 presenterade Panasonic Connect Europe i dag ett stort antal nästa generations produkter utformade för att göra det möjligt för kunder inom underhållnings-, utbildnings- och affärsvärlden att enkelt dela innehåll, var som helst och vart som helst, med AVoIP.

Bland de visuella nyheterna fanns de senaste AVoIP-klara produkterna som är kompatibla med Intel Smart Display Module-specifikationen, samt Panasonics nya serie medieprocessorer för multiprojektion och den senaste utvecklingen inom hållbara projektorer. Panasonic ProAV fokuserar på den banbrytande nya Media Production Suite samt de senaste KAIROS-uppdateringarna i hjärtat av Panasonics kompletta IP-arbetsflöde och äkta ”glass-to-glass”-lösningar.

  1. Nya medieprocessorer omdefinierar multiprojektion för Immersive Entertainment – tillgänglig från Q2 2024

Panasonic Connect Europes ET-FMP50-serie består av tre medieprocessorer som förenklar arbetsflöden och förbättrar multiprojektionsupplevelser för platsbaserad underhållning. Serien innehåller två enheter av boxtyp (ET-FMP50/FMP20) och ett funktionskort som är kompatibelt med Intel SDM-specifikationen (ET-SBFMP10). Serien är exklusivt utformad för multiprojektion och har manuell eller kamerabaserad automatisk bildjustering/warping samt funktioner för medieuppspelning, vilket effektiviserar arbetsflödet med olika användarvänliga funktioner samtidigt som tillförlitligheten förbättras i ett Panasonic-ekosystem för multiprojektion.

För integratörer ansvariga för platsbaserad underhållning med tids- och budgetbegränsningar tillgodoser FMP50-serien behovet av enkelhet och tillförlitlighet i komplexa miljöer med flera projektorer, vilket ger en holistisk mediadistributionslösning för Panasonics projektionsekosystem. Den minskar behovet av en avancerad mediaserver, förenklar kabeldragning och installation, förbättrar driftskompatibiliteten och förstärker den visuella upplevelsen för gästerna.

  1. Panasonics mest hållbara LCD-projektor – tillgänglig från Q2 2024

Panasonic presenterar sin mest hållbara projektor hittills: LCD-projektorserien MZ882. Med en ljusstyrka på upp till 8 200 lm sätter MZ882-serien en ny standard för visuell kvalitet i utbildning och på arbetsplatser, samtidigt som den lägger stor vikt vid hållbarhet och kostnadsprestanda.

Den är en milstolpe i företagets strävan att minska koldioxidavtrycket från sina produkter, för första gången genom att inkludera återvunnet harts (10 %) i projektorns huvudenhet samt återvinningsbara komponenter överallt. Projektorn minimerar avfall genom mindre förpackning och tillhörande tillbehör samt introducerar energibesparande innovationer samtidigt som den levererar de ljusa, skarpa bilder i väl upplysta rum som kunderna förväntar sig av Panasonic. Genom att övergå till den här flexibla projektorn kan organisationer minska energiförbrukningen, avfallet och koldioxidavtrycket enligt sina mål för hållbar utveckling.

  1. Panasonics nya 1-Chip DLP-projektorserie gör Immersive Entertainment tillgänglig för alla – tillgänglig Q3 2024

Panasonic effektiviserar arbetsflöden ARBETSFLÖDEN med en rad nya AVOIP-produkter på ISE 2024Det utökade 4K-sortimentet med RQ7-seriens 1-Chip DLP-projektor gör immersiva visuella 4K-upplevelser tillgängliga för

alla. RQ7-serien (7 500 lm) är placerad mellan FRQ60-serien (6 000 lm) och REQ12-serien (12 000 lm) och erbjuder större flexibilitet och ett bredare urval av lösningar för projektormappning till gallerier, museer och attraktioner med platsbaserad underhållning (LBE). Det är också den första Panasonic-projektorn under 8 000 lm som är Intel SDM-kompatibel för enkel integrering i befintlig infrastruktur och AVoIP.

  1. Panasonic utökar sitt sortiment av Intel SDM-produkter för optimal kundflexibilitet

Panasonic Connect Europe tillkännagav i dag en utökning av sitt sortiment av Intel SDM-specifikationskompatibla produkter, vilket bekräftar engagemanget för flexibilitet och valmöjlighet i företagets visuella lösningar. Genom att följa Intel® SDM-specifikationen kan Panasonics visuella system utvecklas i takt med kundernas behov, vilket gör det möjligt för användare att utnyttja nya trender samtidigt som flexibiliteten, effektiviteten och hållbarheten förbättras.

Eftersom inte någon dominerande AVoIP-standard ännu etablerats ger Intel SDM-kompatibilitet flera fördelar när branschen går över till N-till-N-multicast via AVoIP. Genom att välja Intel SDM-kompatibla kort kan kunderna välja en AVoIP-standard som bäst uppfyller deras behov, vilket minskar användandet av konverteringsenheter, förenklar systemkomplexiteten och möjliggör överföring av medieinnehåll över långa avstånd via kostnadseffektiv CAT5/6-kabel.

Panasonic Connects vision är en framtid där visuella lösningar omvandlas till högpresterande edge-terminaler, vilket förbättrar funktionaliteten samtidigt som systemets komplexitet minimeras. Panasonics projektorer och skärmar som är kompatibla med Intel SDM-standarden fungerar med ett brett utbud av egentillverkade SDM-kort och även kort utvecklade av tredje part. Omfattande kvalitetstester av dessa kort utförs och bekräftar kompatibilitet och inger förtroende och trygghet för kunderna.

  1. Panasonics nya RMS-tjänst optimerar komplexa projektionsmiljöer

Panasonics nya molnbaserade Remotely Managed Service (RMS) är utformad för att hjälpa partner att hantera och optimera komplexa miljöer med multiprojektion inom Immersive Entertainment och andra snabbt växande områden för platsbaserad underhållning.  RMS är skräddarsytt för IT-chefer inom platsbaserad underhållning, evenemangsproduktion, edutainment, utbildning och företag och hjälper till att leverera systemtillförlitlighet, enhetslivslängd och bildkonsekvens för att stödja stabil, långsiktig drift.

Remote Monitoring Service (RMS) ger kunderna tillgång till Panasonics centrala övervakningscenter via en molnbaserad plattform för fjärrunderhåll, vilket gör det möjligt att hämta data i realtid från alla projektorer i nätverket. Det gör det möjligt för användare att fjärrövervaka projektorer, reagera på larm och varningar, göra förebyggande underhållsplaner och säkerställa videokonsekvens genom en uppsättning hanterade tjänster. Lösningen är utrustad med verktyg för att stödja och förlänga drifttiden, bibehålla bildkvaliteten och effektivisera underhållet, och tar hanteringen av komplexa installationer med flera projektorer till en ny nivå.

  1. Ny mjukvarubaserad Media Production Suite för intuitiv och effektiv videoproduktion – tillgänglig direkt

ProAV-teamet presenterade sin nya mjukvarubaserade Media Production Suite för att konsolidera PC-programvara för Panasonics professionella kamerasystem till en bekväm plattform. Den ger tillgång till flera olika funktioner på en enda skärm för intuitiv och effektiv videoproduktion direkt på inspelningsplatsen. Media Production Suite är kostnadsfri men erbjuder också olika betal-plugins som kommer att fortsätta utökas i framtiden.

Till exempel kommer plugin-programmet Video Mixer, som snart kommer att läggas till, att utnyttja AI-teknik med AI Keying-funktionen för att eliminera behovet av en grön bakgrund, även vid filmning utomhus. De grundläggande funktionerna i Device View och PTZ Control ingår kostnadsfritt i Media Production Suite.  Bland betal-plugins finns Video Mixer, Visual Preset och Auto Tracking.

  1. Kraftfulla uppdateringar till produktionsplattformen KAIROS

Panasonic har presenterat ett antal kraftfulla förbättringar av den toppmoderna produktionsplattformen KAIROS. För att bygga vidare på systemets flexibilitet har SDI I/O-kort (AT-KC20M1) introducerats till de tre senaste Kairos Core-servrarna AT-KC200 och AT-KC2000/KC2000S1. Med möjligheten att lägga till upp till 4 stycken AT-KC20M1-enheter till varje Kairos Core ökar dessa högpresterande och pålitliga SDI I/O-kort kapaciteten och erbjuder maximalt 48 ingångar/utgångar (32 in och 16 ut) med 3G SDI och 4-kort, vilket stöder större och mer komplexa produktioner än någonsin tidigare.

Under första kvartalet 2024 kommer dessutom ny firmware (V1.6) till KAIROS som fortsätter att leverera förbättrad funktionalitet. Den har nya filter för ökad kreativitet, inklusive färgkorrigering. Även oberoende användarhanteringsfunktioner introduceras. Dessutom kommer en ny Still Image Store med spelliste- och övergångsfunktionalitet för enklare och snabbare produktion. Ny valfri programvara till Kairos Core Manager (AT-SFCM10) låses upp för att ge användarna Core backup-system, medieåterställning och synkronisering. 16:10 native-upplösning i ST 2110, som kommer att stödjas i framtiden, visas också på ISE.

Panasonic UR100 4K PTZ-kamera, UCU700/710 4K CCU med förbättrad IP-anslutning och Corporate Studio med komplett IP-arbetsflöde som levererar en äkta glas-till-glas-lösning kommer också att finnas tillgänglig på mässan och visas tillsammans med KAIROS.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00