360 Hz-bildskärmen ZOWIE XL2566K utsedd till officiell skärm på första CS2 Major Copenhagen 2024
Hem NYHETERTECH NEWS 360 Hz-bildskärmen ZOWIE XL2566K utsedd till officiell skärm på första CS2 Major Copenhagen 2024

360 Hz-bildskärmen ZOWIE XL2566K utsedd till officiell skärm på första CS2 Major Copenhagen 2024

Publicerat av: Redaktionen

 För första gången i Europa presenteras också den senaste 540 Hz-monitorn XL2586X.

 ZOWIE, ett ledande varumärke känt för sin förstklassiga professionella e-sportutrustning, tillkännager stolt sin roll som Official Monitor Partner på PGL CS2 Major Copenhagen 2024.

Genom att presentera e-sportskärmen XL2566K med 360 Hz markerar detta samarbete ett historiskt ögonblick när PGL CS2 Major Copenhagen 2024 blir den första Counter-Strike-majorn som arrangeras i Danmark – ett land känt för sitt rika arv inom e-sport. Det är också den första CS2-majorn sedan släppet av CS2, vilket betonar ZOWIEs engagemang för utveckling av e-sportteknik och att uppfylla behoven hos professionella spelare och entusiaster över hela världen.

Som en del av detta strategiska partnerskap vill ZOWIE förbättra spelupplevelsen genom att erbjuda deltagarna XL2566K, en banbrytande 360 Hz-gamingskärm med den exklusiva DyAc-tekniken som garanterar den bästa och smidigaste e-sportupplevelsen för både spelare och tittare.

”Vi är mycket glada över att vara Official Monitor Partner på CS2 Major Copenhagen 2024”, säger Steve Chu, VD för BenQ Europe. ”Detta samarbete understryker vårt orubbliga engagemang för e-sport-communityn som en ledande leverantör av e-sportutrustning. Vi ser fram emot att bidra med våra tekniska innovationer till detta mycket efterlängtade evenemang.”

360 Hz-bildskärmen ZOWIE XL2566K utsedd till officiell skärm på första CS2 Major Copenhagen 2024ZOWIEs e-sportskärmar, från XL2566K till den nyligen lanserade XL-X-serien, är noggrant utformade och bygger på omfattande sportvetenskaplig forskning för att uppfylla professionella spelares specifika behov. Under finalen den 28–31 mars kommer skärmarna XL2586X med 540 Hz och XL2546X med 240 Hz att visas upp för första gången i Europa, med Fast-TN-paneler och exklusiv DyAc 2-teknik med en ny design med dubbel bakgrundsbelysning.

Denna konstruktion garanterar överlägsen skärpa under rörelser, tillsammans med en förbättrad ergonomi. Den uppdaterade XL Setting to Share-funktionen underlättar sömlösa och automatiska val av färglägen i spelet.

”Danmarks rika arv inom e-sport gör det till en idealisk värd för världens bästa Counter-Strike-lag”, säger Silviu Stroie, VD på PGL. ”Med ZOWIEs e-sportskärmar kommer professionella spelare att dra nytta av avancerad innovation och prestera som bäst. Detta partnerskap med ZOWIE förbättrar den totala tävlingsupplevelsen.”

CS2 Major Copenhagen 2024 förväntas bli ett spännande mästerskap och ZOWIE är stolta över att spela en avgörande roll för att forma e-sportens framtid genom innovation och teknisk expertis.

Mer information om ZOWIE-produkter och CS2 Major Copenhagen 2024 finns på ZOWIEs webbplats.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00