Willhem moderniserar IT-miljön med Microsoft Dynamics 365
Hem NYHETERTECH NEWS Willhem moderniserar nu IT-miljön med Microsoft Dynamics 365

Willhem moderniserar nu IT-miljön med Microsoft Dynamics 365

Publicerat av: Redaktionen

Willhem har tagit ett strategiskt beslut att förnya hela sin systemmiljö för att skapa en innovativ och effektiv plattform för framtida tillväxt och utveckling.  

Detta innebär att en omfattande modernisering av företagets systemmiljö nu görs för att bättre kunna möta framtidens krav och behov inom fastighetsbranschen.

Som partner och helhetsleverantör i förändringsresan har Willhem valt EY. EY är ett globalt rådgivnings- och revisionsföretag som realiserar affärstransformationer genom kraften från människor, teknik och innovation.

– Vi har vuxit ur våra nuvarande systemlösningar och tillväxttakten kräver ytterligare flexibilitet i vår systemmiljö. Vi behöver en stabil och framtidssäker lösning som ger möjlighet till effektivisering och digitalisering, både internt och för våra kunder, förklarar Anna Mellqvist, IT-och digitaliseringschef.

Genom att implementera Microsoft Dynamics 365 som företagets nya kärnsystem för uthyrning, ärendehantering och ekonomi, tar Willhem ett stort kliv i att digitalisera och effektivisera sina processer. Detta kommer inte bara att stärka konkurrenskraften, utan också möjliggöra en mer skräddarsydd och smidig kundupplevelse.

Willhem moderniserar IT-miljön med Microsoft Dynamics 365

Anna Mellqvist

– När vi är klara kommer vi att ha en ren miljö och inte behöva anpassa oss efter gammal teknik. Det gör oss väl rustade för framtiden och de möjligheter som väntar, säger Anna Mellqvist.

Inom projektet har stor vikt lagts vid ett grundligt förarbete som involverat hela verksamheten. En milstolpe har nu skett i och med att utveckling och implementering har påbörjats. Ambitionen är att bygga den nya lösningen under 2024 för att kunna ha den nya plattformen på plats under 2025.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00