Westcon-Comstor lanserar Tech ConneX-plattformen för att främja kunskapsutbyte över hela kanalen
Hem NYHETERTECH NEWS Westcon-Comstor lanserar Tech ConneX-plattformen för att främja kunskapsutbyte över hela kanalen

Westcon-Comstor lanserar Tech ConneX-plattformen för att främja kunskapsutbyte över hela kanalen

Publicerat av: Redaktionen

Plattformen gör det möjligt för medlemmar i distributörens Tech Xpert-community att dela med sig av sin expertis och få kontakt med kollegor.

 Westcon-Comstor, en global teknikleverantör och specialiserad distributör, tillkännagav idag lanseringen av Tech ConneX, en interaktiv peer-to-peer-plattform som gör det möjligt för tekniska experter hos kanalpartners att interagera med leverantörer, varandra och distributörens egna experter i en säljfri miljö.

Tech ConneX ger tekniska experter inom cybersäkerhet och nätverk från hela IT-kanalen möjlighet att dela med sig av kunskap, hitta svar på frågor, få kontakt med likasinnade experter och bygga sina egna communities.

Plattformen är öppen för medlemmar i Westcon-Comstors exklusiva Tech Xpert-community, som har vuxit till mer än 2.300 deltagare i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA) sedan lanseringen 2022.

Tech ConneX-medlemmar får tillgång till ett nätverk av kollegor samt mer än 100 lösningsarkitekter från Westcon-Comstor och marknadsledande cybersäkerhets– och nätverksleverantörer i Westcon-Comstors portfölj.

Cisco anslöt sig till Tech Xpert tidigare den här månaden, vilket innebär att Comstor för första gången är med i Tech Xpert och att det totala antalet deltagande leverantörer nu uppgår till 16, i takt med att communityt växer allt snabbare.

Plattformen ger möjlighet att i nära realtid få svar på direktmeddelanden, frågor och svar och forumdiskussioner, hitta och få kontakt med lokala kollegor, gå med i leverantörsgrupper, utveckla färdigheter och mycket mer. Genom att aktivt använda Tech ConneX funktioner kommer partners att utveckla sin förmåga att bättre stödja kunder och öka antalet nya logotypvinster, vilket leder till affärstillväxt.

Westcon-Comstor lanserar Tech ConneX-plattformen för att främja kunskapsutbyte över hela kanalen

Daniel Hurel, Vice President för Cyber Security & Next Gen Solutions EMEA på Westcon-Comstor

”Fram till nu har tekniska experter saknat en plattform för att komma i kontakt med kollegor i kanalen – vilket begränsar deras tillgång till kunskap och expertis hos partners, leverantörer och Westcon-Comstor”, säger Daniel Hurel, Vice President för Cyber Security & Next Gen Solutions EMEA på Westcon-Comstor. ”Vi fyller denna lucka genom att lansera Tech ConneX för vår Tech Xpert-community. Plattformen – den första i sitt slag i kanalen – erbjuder ett interaktivt utrymme som öppnar upp ett helt nytt ekosystem av teknisk kunskap för partners, så att de kan utveckla sin kompetens och expertis genom peer-learning, best-practice-delning, Q&A, forumdiskussioner och mycket mer.”

Han tillade: ”Med introduktionen av Tech Xpert och 3D Lab – våra unika labbmiljöer med flera leverantörer – har vi och våra leverantörer investerat stort i att ge våra partners verkligt unika möjligheter och resurser för att bygga upp sin tekniska expertis och kapacitet. Tech ConneX syftar till att förstärka fördelarna och resultaten av dessa investeringar. Vi är glada över att kunna lansera det på marknaden.”

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00