Imponerande 15% ökning av besökare och många internationella utställare på plats!
Hem NYHETERTECH NEWS Imponerande 15% ökning av besökare och många internationella utställare på plats!

Imponerande 15% ökning av besökare och många internationella utställare på plats!

Publicerat av: Redaktionen

Nordens största mötesplats, Stockholm Tech Show, blev en oöverträffad resa genom den senaste tekniken, från AI-genombrott till revolutionerande molnlösningar och framtidens mobila kommunikation.

Den 22-23 maj var det full aktivitet på mässgolvet på Kistamässan.

I konferensrummen och på de öppna scenerna delade fantastiska talare med sig av sin kunskap och sina erfarenheter.

Sammanfattningsvis har ökningen av besökare och aktiviteter varit markant och innehållet utöver det vanliga.

Världsledande innovationer från internationella och nationella utställare

Många utländska företag var på plats för att samverka och hitta nya affärsmöjligheter på den svenska marknaden. Det fanns representation från större delen av Europa, och det arrangerades internationella paviljonger av exempelvis nederländska handelskammare, Ukraina och Moldavien. Här samlades nyskapande företag med banbrytande idéer för att forma morgondagen. Det fanns många höjdpunkter bland den rika mängden aktiviteter på mässgolvet, såsom Hackathon, mingel, startups och nätverksforum.

Talare i världsklass

Behovet av att diskutera framtidens teknik är stort och det speglas i ett enormt intresse och deltagande på Stockholm Tech Show. Många paneler med prominenta talare förde intressanta och tankeväckande diskussioner med fokus på AI, Cyber Security, Cloud, DevOps, Datacenter och telekommunikation. Några av de över 150 talarna som fanns på plats var Micael Dahlen, ekonomiprofessor vid Handelshögskolan i Stockholm, Nicole Van Der Meulen, Cyber Security-expert vid European Cybercrime Centre EU, Carl-Henric Svanberg, ordförande i regeringens AI-kommission, Vincenzo Scamporlino, Senior Software Engineer på Spotify, Carolin Runnqvist, Head of Channel and Offering Development på Swedbank, Christina Ramm-Ericson, näringspolitisk chef på TechSverige, Erik Slottner, civilminister med ansvar för digitalisering (KD), Sandra Barouta Elvin, Nationell Säkerhetschef på Microsoft, och många fler.

Fantastiskt resultat 2024 och arbetet med 2025 års mötesplats är i full gång

Mötesplatsen har nått en fantastisk 15% ökning av besökarantalet. Mängder av utställare passade på att boka sina montrar inför 2025. Redan innan mässan hade stängt hade 50% av utställarna återbokat sina monterplatser. Mässhallen kommer att vara fylld med nationella och internationella utställare och besökare den 14-15 maj 2025.

Imponerande 15% ökning av besökare och många internationella utställare på plats!”Jag är oerhört stolt över det resultat vi har åstadkommit och vill rikta ett stort tack till alla utställare, talare och besökare. Vi utvecklar mässorna tillsammans med våra partners och har alltid som utgångspunkt att mötesplatsen ska bidra till att utveckla framtidens Sverige. Jag ser fram emot 2025 och de nyheter vi lanserar, inte minst Stockholm Tech Shows syster, Oslo Tech Show,” säger Susanne Hallencreutz, VD för Nordic Live Expo.

Oslo Tech Show, en nyhet för Nordens teknikutveckling

Tech Show-familjen växer! Den 7-8 maj 2025 slår vi upp portarna för den allra första Oslo Tech Show. Här, i teknikens pulserande nav, skapas ovärderliga möten, affärsmöjligheter och utbyten av erfarenheter. Besökarna får exklusiv tillgång till de senaste trenderna, nyheterna och innovationerna som kommer att forma vår värld för lång tid framöver. Missa inte chansen att vara en del av Norges främsta Hi-Tech-mötesplats – Upplev framtiden redan idag.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00