Dreame presenterar den revolutionerande robotgräsklipparen Roboticmower A1
Hem NYHETERTECH NEWS Dreame presenterar den revolutionerande robotgräsklipparen Roboticmower A1

Dreame presenterar den revolutionerande robotgräsklipparen Roboticmower A1

Publicerat av: Redaktionen

Med specialutvecklade system och avancerad teknik är Dreame Roboticmower A1 redo att förgylla och förenkla livet för alla som vill ha en perfekt klippt gräsmatta – utan krångel.

Dreame Technology, ett av de ledande teknikföretagen inom rengöringsapparater för hemmet, introducerar den automatiska gräsklipparen Roboticmower A1 i Norden.

Roboticmower A1 ska göra livet enkelt och är därför utformad för att vara användarvänlig. Med hjälp av avancerad teknik klipper den gräset exakt, så att användaren slipper och allt krångel och det tråkiga arbetet. Roboticmower A1 använder Dreames banbrytande teknik, inklusive patenterade OmniSense 3D Ultra Sensing System, U-Shape Planning Program och andra system som har utvecklats specifikt för att ge hög precision och vackra detaljer med minimal ansträngning.

Inga fler sladdar runt rabatterna
Roboticmower A1 är utrustad med U-Shape Planning Program- och OmniSense 3D Ultra Sensing-systemen och behöver därför inga fysiska avgränsningssystem. Det innebär att användaren inte behöver placera ut slingkablar eller sensorer överallt i trädgården för att visa gräsklipparen var den ska köra – det ser den i stället själv. Allt användaren behöver göra är att kartlägga trädgården i den dedikerade appen, så tar A1 hand om resten. På så sätt kan användaren alltid vara säker på att gräsmattan klipps noggrant på precis de ställen som behövs – samtidigt som rosenrabatten och grönsakslandet får vara ifred.

Så oavsett om robotgräsklipparen ska göra hela jobbet, eller om det finns speciella områden som användaren vill ta hand om själv, så går det att finjustera allt så att det matchar preferenserna.

Från golvmattor till gräsmattor
Dreame har många års erfarenhet av att göra människors hem smartare inomhus, och nu flyttar specialkonstruktionerna och den avancerade tekniken ut i trädgården. Med sin långa erfarenhet har Dreame utvecklat en app som gör det enkelt för vem som helst att komma igång med A1 – samtidigt som man får alla möjligheter att fintrimma även de minsta detaljerna. Gräsmattan registreras enkelt via appen, även om den är uppdelad i flera olika zoner. Det går till och med att låta appen göra en 3D-modell av huset, så att användaren enkelt kan lägga till de mest avlägsna avkrokarna och detaljerna.

Säker användning för hela familjen
Med hjälp av en intelligent AI-algoritm och OmniSense 360 håller A1 koll på alla detaljer, ner till centimeternivå. På så sätt navigerar den automatiska gräsklipparen runt de hinder som normalt finns på en gräsmatta. Det hjälper till att skydda gräsklipparen så att användarna inte behöver oroa sig för dyra utbyten av trasiga komponenter, men det innebär också att familjer med små barn och husdjur kan njuta av en säker och bekymmersfri upplevelse tack vare A1:s smarta teknik.

Roboticmower A1 är också förberedd för omväxlande väder, vilket gör den särskilt användbar i Norden. Dreame har utrustat robotgräsklipparen med en speciell avancerad regnsensor, så att den automatiskt återvänder till sin laddningsstation om den upptäcker att det regnar och fortsätter sedan där den slutade när regnet upphör.

Dreames mångåriga erfarenhet och framgångar med automatiserade rengöringsapparater för hemmet har gjort det möjligt att skapa Roboticmower A1, en gräsklippare som på ett intelligent, effektivt och enkelt sätt är redo att ta sig an vilken gräsmatta som helst.

Dreame presenterar den revolutionerande robotgräsklipparen Roboticmower A1Specifikationer:

 • Produktnamn: Dreame Roboticmower A1
 • Mått: 643 x 437 x 261 mm
 • Vikt (med batteri): 12 kg
 • Arbetsyta: 2 000 m²
 • Klippningseffektivitet (EGMF-standard):

Standard: 1000 m²/h

Effektiv: 2000 m²/h

 • Klipphöjd: 30–70 mm
 • Klippbredd: 22 cm
 • Driftstemperatur: Rekommenderad: 10–35 °C
 • Förvaringstemperatur: Rekommenderad: 0–25 °C
 • IP-klassning:

Gräsklippare: IPX6

Laddstation: IPX4

Adapter: IP67

 • Maximal lutningsvinkel: 45 % (24°)
 • Wi-Fi: 2,4 GHz (2 400–2 483,5 MHz)

Robotgräsklipparen A1 finns nu tillgänglig hos utvalda återförsäljare som Elgiganten, Komplett och Power och kostar 22 999 kr.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00