TCL presenterar världens största QD-Mini LED-TV och QLED Pro
Hem NYHETERTECH NEWS TCL presenterar världens största QD-Mini LED-TV och QLED Pro

TCL presenterar världens största QD-Mini LED-TV och QLED Pro

Publicerat av: Redaktionen

I sommar kan sport- och filmfantaster se fram emot enastående tittarupplevelser på superstora QD-Mini LED-TV-apparater och mycket mer.

TCL Electronics, ett av världens snabbast växande varumärke för konsumentelektronik, introducerar idag sina senaste tv-modeller för nordiska konsumenter. Spelentusiaster, sportfans och filmälskare får nu extra stora skärmstorlekar, enastående bild och oöverträffad ljudkvalitet.

Nästa generations skärmteknik för banbrytande visuell prestanda
TCL, som redan är känt för att vara en ledande aktör inom Mini LED, lanserar nu sin sjätte generation av tekniken med flera stora förbättringar. Den senaste QD-Mini LED-skärmen har upp till 20 000 lokala dimningzoner, vilket leder till en enorm 5000 nits toppljusstyrka.

Sjätte generationens TCL Mini LED har hög och exakt kontrast, mindre blooming, djup svärta med bevarade detaljer och en bättre enhetlighet, tack vare användningen av vertikalt inriktade flytande kristaller som erbjuder ett bättre kontrastförhållande jämfört med andra skärmteknologier som IPS. Det perfekta komplementet till Mini LED-teknik är TCLs QLED Pro. TCL Quantum Dot Pro använder ett nytt kvantkristallmaterial som avger ljus tack vare en stabil legeringsstruktur, under längre tid på ett mycket effektivt sätt.

2024 TV-modeller: QD-Mini LED, QLED PRO and 4K HDR
TCL presenterar världens största QD-Mini LED-TV och QLED ProTCL är stolta över att göra enastående TV-teknik tillgänglig för alla. TCL 115X955 Max är årets flaggskepps-tv i QD-Mini LED-sortimentet – en 4K QD-Mini LED 144Hz TV med Google TV och 6.2.2 Onkyo ljudsystem. Genom att kombinera sjätte generationens Mini LED med full array på över 20 000 zoner, QLED PRO, 4K HDR Premium 5000 och 144Hz Motion Clarity Pro erbjuder denna tv exakta kontraster, skarp och färgstark HDR-bildkvalitet i en skärmstorlek som aldrig tidigare skådats.

Till det kommer även Game Master Pro 3.0, HDMI 2.1, ALLM, FreeSync Premium Pro, TCL Game bar 3.0, 240Hz Game Accelerator och alla de senaste HDR-formaten som stöds. Helt enkelt en tv att räkna med för att njuta av allt från HDR-filmer och streaming till sport och spel.

TCL C85-serien är också imponerande 4K QD-Mini LED-modeller med 2160 zoner, 4K HDR Premium 3500, 144Hz Motion Clarity Pro, Multi HDR-format och Game Master Pro 3.0, optimal för all tänkbar underhållning. Och en nyhet för i år är förra årets EISA ‘Best Gaming TV winner’ TCL C745 som nu kommer att finnas tillgänglig i hela 85”. Perfekt för de som letar efter den bästa TV:n för sina favoritkonsolspel.

I QLED-kategorin kombinerar TCL C65-serien QLED PRO, 4K HDR Pro, Motion Clarity för färgglad skarp HDR-bildkvalitet. TCL C65 PRO-serien tar grafiken till nästa nivå och har också Full Array Local Dimming-teknik (FALD) som producerar djupare, rikare bilder med en fylligare färguppsättning.

Både C65 och C65 Pro-serien utökar möjligheterna för spelare och kommer med Game Master 3.0, 120Hz Full HD-spelaccelerator (240Hz Full HD-spelaccelerator \98′” och de senaste HDR-formaten som stöds.

TCL:s 4K HDR-serie görs tillgänglig för utmärkt bildskärmsteknik och är det perfekta alternativet för dem som letar efter ett underhållningsnav av hög kvalitet till ett överkomligt pris. TCL P75-serien kombinerar 4K HDR, Wide Color Gamut och Motion Clarity för livfull och skarp HDR-bildkvalitet. P75 är en Google TV utrustad med Google Assistant, och har även Game Master 3.0 och 120 Hz Full HD-spelaccelerator som säkerställer en snabb och smidig spelupplevelse.

I sommar kommer även TCL:s nya QD-Mini LED spelmonitorer
TCL stärker sin position inom gaming ytterligare med årets lansering av gamingmonitorer. R8-serien omfattar 34R83Q: en 34 tums 1500R välvd monitor för gaming med en uppslukande bred Quad HD-upplösning och 27R83U: en unik 27 tums monitor för professionella gamers som vill kombinera den bästa upplösningen (4K Ultra HD 3840 x 2160) med den skarpaste kontrasten, färgerna och rörelseåtergivningen med QD Mini-LED.

TCL’s 34R83Q är framtagen för proffsgamers som verkligen värdesätter bästa bildkvalitet. Den kombinerar Mini LED med 1152 zoner och QLED-teknologi och världsledande certiferingen VESA Display HDR 1400. Det är en gamingmonitor som ger skarp kontrast, en bred färgåtergivning, naturtrogna detaljer och en lång livslängd. Upplevelsen optimeras ytterligare tack vare TCL:s snabba HVA skärm, 1 ms GTG responstid och 170 Hz Motion Clatiry Pro för sport och actionspel med snabba sekvenser.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00