IFS och Microsoft visar upp innovativa AI-lösningar för teleoperatörer
Hem NYHETERMOLNTJÄNSTERMICROSOFT IFS och Microsoft visar upp innovativa AI-lösningar för teleoperatörer

IFS och Microsoft visar upp innovativa AI-lösningar för teleoperatörer

Publicerat av: Redaktionen

IFS och Microsoft visar upp innovativa AI-lösningar för teleoperatörer på Mobile World Congress Barcelona 2024.

IFS och Microsoft kommer under MWC 2024 tillsammans lyfta fram det unika värdet som levereras med hjälp av deras IFS.ia-lösningar byggda på Azure.

Dessa lösningar kommer stödja teleoperatörers nätverksomvandlingar, intäktsgenerering av 5G-tjänster och nyttjande av industriell AI.

IFS och Microsoft visar upp innovativa AI-lösningar för teleoperatörer IFS meddelade idag att de för andra året i rad kommer att synas på Mobile World Congress tillsammans med sin partner Microsoft.

På MWC får IFS också chansen att marknadsföra sin lansering av IFS.ai, som är ryggraden i företagets branschledande lösningar inom ERP, ESM, APM, FSM och ITSM. IFS.ai kommer också leverera en inbyggd AI-motor som kan kombinera simulering, optimering och detektion av avvikelser, för att öka effektiviteten hos teleoperatörernas personal, tillgångar och arbetsflöden.

IFS har hjälpt stora telekomvarumärken som Ericsson och STC att driva digital transformation under flera år, och den senaste tidens utrullning av lösningar till kunder bekräftar det unika värde IFS ger teleoperatörer. Det senaste exemplet är Tele2, den ledande leverantören av integrerade telekommunikationstjänster i Sverige. De har valt att implementera IFS Cloud för att förenkla processer inom hela verksmaheten, driva kontinuerlig förändring och förbättra sitt 5G-erbjudande.

– För att ligga steget före konkurrenterna kommer operatörerna behöva investera i att uppgradera sin nätverksinfrastruktur, utöka sin tjänsteportfölj och utveckla nya affärsmodeller, säger Markus Persson, globalt ansvarig för telekom på IFS. Men den kanske viktigaste utmaningen är det nödvändiga kompetensskiftet, som tvingar företag att hitta och utveckla nya medarbetare från en begränsad mängd av arbetssökande, som kan arbeta med dataanalys och AI. Det är här IFS inbyggda AI-motor kan påskynda en operatörs tid till värde. Vi har tagit oss tid att förstå vår data och tillämpa den, vilket gör det möjligt för oss att leverera specifika AI-användningsfall för telekombranschen, som är redo att distribueras från våra lösningar.

För att läsa mer om IFS deltagande på MWC Barcelona, eller boka en intervju med IFS och Microsoft under mässan, se följande länk: https://info.ifs.com/Meet-with-ifs-at-mwc-barcelona- 2024.html

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00