Storybloks CMS hjälper TomTom att nå sina innehållsdestinationer 50 % snabbare
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Storybloks CMS hjälper TomTom att nå sina innehållsdestinationer 50 % snabbare

Storybloks CMS hjälper TomTom att nå sina innehållsdestinationer 50 % snabbare

Publicerat av: Redaktionen

TomTom migrerade till Storyblok på 3 månader och minskade kostnaderna för innehållsutveckling med 30 %.

Storyblok, kategoriledaren inom content management system (CMS), meddelar i dag att TomTom använder Storybloks CMS för att effektivisera innehållsarbetet genom att ge teamen mer kontroll över att skapa och hantera innehåll.

Företag som Uber, Volkswagen Group och Microsoft använder TomToms kart- och platsteknik i olika produkter över hela världen.

TomToms tidigare CMS-system hade en brant inlärningskurva och gjorde användarna beroende av andra för att få hjälp och uppdateringar. Systemen hade inte heller stöd för moderna webbplatsramverk och -applikationer, vilket begränsade innehållsupplevelserna de kunde skapa.

Genom att migrera till Storyblok kan TomTom använda ett flexibelt CMS som tar dem till vilken innehållsdestination som helst på kartan. Alla i teamet kan använda Visual Editor och gemensamma arbetsflöden för att enkelt skapa och hantera innehåll.

Det tog bara tre månader för TomTom att komma igång med Storyblok genom att migrera deras nyhetsrum. Sedan lanseringen har de upplevt en 50-procentig ökning av hastigheten i innehållsarbetet och en 30-procentig minskning av kostnaderna för innehållsutveckling.

Storybloks CMS hjälper TomTom att nå sina innehållsdestinationer 50 % snabbareDanielle van Zuijlen, Web Operations Manager på TomTom, säger: ”Visual Editor är det som har gynnat oss mest. Vi är snabbare på att bygga och släppa nya komponenter och sidor. För vissa typer av sidor behövde vi till exempel omkring en timme för att skapa en sida tidigare, men nu tar det oss tio minuter.”

Efter framgången med bytet till Storyblok planerar TomTom att även migrera tusentals sidor på många olika språk från andra delar av webbplatsen.

Dominik Angerer, VD och medgrundare av Storyblok, säger: ”Ett effektivt CMS gör det möjligt för alla i teamet att flytta innehållet framåt, oavsett teknisk kompetens. TomTom upplever de tids- och kostnadsbesparande fördelar som följer av att använda Storyblok för att ge utvecklare och marknadsförare full kontroll över sina innehållsresor.”

Resurser

  • TomToms fallstudie: https://www.storyblok.com/cs/tomtom
  • Andra fallstudier: https://www.storyblok.com/case-studies
  • Mer om Storyblok: https://www.storyblok.com
  • Storybloks press-kit: https://www.storyblok.com/press

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00