Snowflake och NVIDIA ingår samarbete för att accelerera AI-utvecklingen
Hem NYHETERTECH NEWS Snowflake och NVIDIA ingår samarbete för att accelerera AI-utvecklingen

Snowflake och NVIDIA ingår samarbete för att accelerera AI-utvecklingen

Publicerat av: Redaktionen

Snowflake och NVIDIA presenterar ett utökat partnerskap för att ytterligare stärka erbjudandet till företagskunder med en AI-plattform, där den NVIDIA-drivna plattformen förenas med en säker och pålitlig grunddata från Snowflakes Data Cloud.

Tillsammans levererar Snowflake och NVIDIA en säker och kraftfull kombination av infrastruktur- och beräkningskapacitet som är utformad för att möjliggöra och accelerera AI-produktiviteten och driva affärsförändringar inom alla branscher.

– Data driver AI, vilket gör det till en avgörande faktor för att etablera en effektiv AI-strategi, säger Sridhar Ramaswamy, VD på Snowflake. Vårt partnerskap med NVIDIA levererar en säker, skalbar och lättanvänd plattform som går att lita på. Vi tar bort komplexiteten från AI och ger användare av alla typer, oavsett deras tekniska expertis, möjlighet att snabbt och enkelt dra nytta av AI:s fördelar.

Tillsammans med Snowflake och NVIDIAs tidigare annonserade integration av NVIDIA NeMo kommer Snowflakes kunder snart kunna använda NVIDIA NeMo Retriever i Snowflake Data Cloud.

NeMo Retriever förbättrar prestandan och skalbarheten för chattbot-applikationer, och gör det möjligt för de över 400 företag som redan bygger AI-applikationer med Snowflake Cortex att snabbare skapa värde för sina applikationer. Det utökade samarbetet kommer också att inkludera tillgång till NVIDIA TensorRT-mjukvara, för att leverera låg latency och hög throughput för att förbättra LLM-baserade sökmöjligheter.

Snowflake och NVIDIA ingår samarbete för att accelerera AI-utvecklingen– Företagsdata är grunden för anpassade AI-applikationer som kan generera kunskap och ge nya insikter, säger Jensen Huang, grundare och VD för NVIDIA. Genom att föra NVIDIA-driven beräkning och mjukvara till Snowflakes dataplattform kan vi accelerera företags AI-antagande genom att hjälpa kunder att bygga, distribuera och hantera säkra generativa AI-applikationer.

NVIDIA driver flera av Snowflakes AI-produkter, inklusive Snowpark Container Services, samt:

  • Snowflake Cortex LLM-funktioner (publik förhandsgranskning): Med Snowflake Cortex LLM-funktioner kan användare med SQL-kunskap dra nytta av mindre LLM:er för att kostnadseffektivt hantera specifika uppgifter, inklusive sentimentanalys, översättning och sammanfattning på några få sekunder. Mer avancerade användningsfall inkluderar utveckling av AI-applikationer på några minuter, med prestandamodeller från bland annat Mistral AI och Meta.
  • Snowflake Copilot (privat förhandsgranskning): Snowflakes LLM-drivna assistent, Snowflake Copilot, låter vardagliga Snowflake-uppgifter drivas av generativ AI. Användare kan ställa frågor om sina data i vanlig text, skriva SQL-frågor mot relevanta datauppsättningar, förbättra frågor och filtrera ned insikter, med mera.
  • Document AI (privat förhandsgranskning): Document AI hjälper företag att använda LLM:er för att enkelt dra ut innehåll som fakturabelopp eller avtalsvillkor från dokument, och finslipa resultat med hjälp av ett visuellt gränssnitt och naturligt språk. Kunder använder Document AI för att hjälpa sina team att minska manuella fel och öka effektiviteten med automatisk dokumenthantering.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00