Avassa Lanserar Unik Applikationshanteringslösning för Industriell IoT
Hem NYHETERTECH NEWS Avassa Lanserar Unik Applikationshanteringslösning för Industriell IoT

Avassa Lanserar Unik Applikationshanteringslösning för Industriell IoT

Publicerat av: Redaktionen

Avassa lanserar tjänsten Avassa for Industrial IoT, en applikationshanteringslösning speciellt utformad för leverantörer av industriell IoT.

Denna lösning representerar ett betydande steg framåt för innovativa integrerade hårdvaru- och mjukvarulösningar och erbjuder ett kraftfullt verktyg för att tackla utmaningar inom orkestrering, placering och monitorering av containerapplikationer i industriella IoT-lösningar.

Avassa for Industrial IoT: Revolutionerar hanteringen av containerapplikationer inom industriell IoT

Industriell IoT är under ständig utveckling. Mjukvarustandarder har gått från proprietära operativsystem, till Linux och containeriserade framtidssäkrade IIoT-applikationer. Samtidigt ökar efterfrågan på robust drift både i online- och offlinescenarier, samt efter möjlighet till snabb och remote support. Detta kräver nya och höga standarder för att leverera nästa generations mjukvaruledda lösningar för industriell IoT.

Den nya lösningen Avassa for Industrial IoT nyttjar kraften i containerteknik för att erbjuda en oöverträffad effektivitet, användarvänlighet och skalbarhet för leverantörer av industriell utrustning. Lösningen bygger på Avassas edgeplattform och är utformad för att möta kraven inom nästa generation av industriell IoT. Lösningen erbjuder en uppsättning funktioner så som:

  • Avassa Lanserar Unik Applikationshanteringslösning för Industriell IoTKomplett livscykelhantering av applikationer: Möjliggör att leverantörer kan applicera leveransmodell som en tjänst och hantera hela livscykeln för industriella IoT-applikationer.
  • Konkurrensfördel och innovationskraft: Helt remote installation, versionering, övervakning och felsökning vilket möjliggör frekventa utrullningar av uppdateringar med ny funktionalitet — och ökad innovationskraft.
  • Kostnadseffektiv och robust applikationsdrift: Unik applikationsautonomi gör att applikationer får motståndskraft, och fungerar oavbrutet även i händelse av instabil eller avbruten internetuppkoppling vilket betydligt minskar affärspåverkan av störningar i molnleveransen.
  • Sömlös integration med Linux och hårdvara: Möjliggör en modern och framtidssäkrad helhetslösning, med stöd för OS-uppgraderingar.
  • Avancerat dataskydd: Säkerställer skydd av känslig data under säkra överföringar.
  • Expertis inom distribuerad Edge Computing: Erbjuder en plattform från grunden designad för edge av ett erfaret team.

Avassa for Industrial IoT är anpassad för leverantörer av industriell utrustning och erbjuder ett sofistikerat verktyg för att hantera containeriserade applikationer dsitribuerat på många platser. Lösningen är horisontell, men nyckelvertikaler innefattar retail, tillverkande industri, jordbruk, transport och sjöfart.

”I motsats till traditionella IoT-plattformar, som primärt fokuserar på dataöverföring, bör en modern plattform snarare sätta applikationer i första rummet. Vi är mycket glada att introducera denna unikt utformade lösning som adresserar de mångfacetterade och ibland komplexa utmaningarna kopplade till att hantera containerapplikationer i IoT Edge-miljöer. Med Avassa for Industrial IoT tacklar du effektivt dessa utmaningar och positionerar din industriella IoT-lösning som framtidssäker, säker och robust.” säger Carl Moberg, CTO och grundare av Avassa.

Avassa for Industrial IoT speglar Avassas åtagande att ge leverantörer av industriell utrustning tillgång till toppmodern teknik som inte bara möter dagens behov, utan också förutser morgondagens utmaningar med en container-centrerad strategi.

För mer information eller för att boka en demo, besök denna lösningssida.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00