Systemintegration Nyckeln till digital transformation
Hem Temabilagan Systemintegration – Nyckeln till digital transformation

Systemintegration – Nyckeln till digital transformation

av Ibiz Solutions

Publicerat av: Redaktionen

I vår första temabilaga kommer du kunna läsa artiklar om IBiz Solution som är Nordens ledande specialister inom systemintegration.

 
Genom att ladda ner temabilagan kommer du att få tillgång till fem informativa och intressanta artiklar där iBiz delar med sig av sin expertis inom smarta lösningar för informationsutbyte och olika aspekter av digital systemintegration. Artiklarna kommer bland annat att beröra ämnena hur digitaliseringen sätter fokus på integration, hur ett nytt affärssystem kan bli en framgångsfaktor, varför integrationsexpertis måste vara med i utvecklingen för att undvika fallgropar, vad som krävs för att digitalisering ska bli framgångsrikt inom företaget m.m. Här kommer du att få viktiga insikter från iBiz Solutions affärsutvecklare, CTO, lösningsarkitekt och försäljningschef. 

 

Läs "Systemintegration - Nyckeln till digital transformation" här
När du har fyllt i dina uppgifter och trycker på "skicka" kommer temabilagan att öppnas

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>