Infinidat inleder fördjupat samarbete med Arrow
Hem KANALRÖST Infinidat inleder fördjupat samarbete med Arrow

Infinidat inleder fördjupat samarbete med Arrow

Publicerat av: Redaktionen

[KANALRÖST] Infinidat håller på att förändra enterprise storage marknaden från grunden och de har haft en fantastisk utveckling från start.

Infinidat inleder fördjupat samarbete med Arrow 1

Fredrik Arveskär, Chef för Norden & Benelux Infinidat

Nu tar de nästa steg för att klara av att hantera den stora efterfrågan som uppstått. Infinidat kommer att tillföra sin teknologi till Arrows nätverk av återförsäljare och erbjuda deras partners tillgång till sina lösningar. Infinidat kommer att få tillgång till Arrows breda kontaktnät med i stort sett alla stora partners och service-providers i regionen.

– Vi har slutet ett avtal med Arrow som distributör av våra lagringslösningar och vi har redan gjort våra första affärer i regionen. Vi ser givetvis fram emot att samarbeta med Arrow som länge varit en ”trusted advisor” inom distribution av datalagringssystem för stora företag och organisationer. Det säger Fredrik Arveskär, Chef för Norden & Benelux, och han tillägger:

– Vi har som sagt redan hunnit göra ett antal affärer och är glada för det, och detta är egentligen innan vi hunnit offentliggöra vårt samarbete. Jag har under alla mina år inte sett en sådan snabb start på ett sådant här typ av samarbete. Arrow arbetar professionellt och visat sig ha mycket korta beslutsvägar, vilket underlättar i dagens affärsklimat. Vi träffar flera organisationer som hunnit binda om sitt nuvarande avtal med sin befintliga leverantör innan de hört talas om Infinidat och när de ser vår lösning samt de värden vi kan

Infinidat inleder fördjupat samarbete med Arrow 2

Arrows Sverigechef, Jes Kongsmark

tillföra dem så blir de uppriktigt ledsna och besvikna för att vi inte hunnit träffa dem innan. Detta hoppas vi få bukt med tillsammans med Arrow, så att vi enkelt och snabbare kan nå ut till fler företag.

Infinidat har genom sin lösning lyckats skapa reellt affärsvärde genom att erbjuda organisationer ett förenklat förhållningssätt till en av vår tids största utmaningar inom IT, nämligen datatillväxt.

– Vi ser fram emot samarbetet med Infinidat samt kommer att stödja och bistå Infinidat i deras tillväxtresa. Infinidats nya datalagringslösningar som inkluderar mer av datalivscykeln hjälper oss att vara mer relevanta för våra återförsäljare som distributör av lagringslösningar. Den innovation av lagringslösningar som Infinidat kommer att fokusera på att leverera i en framtida BigData-miljö kommer att vara betydande för många företagskunder. Vi vill kunna ta del av denna kommande expansiva säljutveckling. Det säger Arrows Sverigechef Jes Kongsmark.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00