ESET lanserar en förbättrad konsumentproduktportfölj för högsta skyddsnivå
Hem SÄKERHET ESET lanserar en förbättrad konsumentproduktportfölj för högsta skyddsnivå

ESET lanserar en förbättrad konsumentproduktportfölj för högsta skyddsnivå

Publicerat av: Redaktionen

[KANALRÖST] ESET, en global ledare inom datorsäkerhet har idag lanserat sin senaste produktlinje för vardagskonsumenter, utformad för att skydda mot de ständigt växande hoten från internet, inklusive datastölder, skadlig kod och virus.

ESET lanserar en förbättrad konsumentproduktportfölj för högsta skyddsnivå 2I takt med att utpressningsprogram, attacker med skadlig kod och cyberhot blir allt mer sofistikerade och skadliga är det avgörande att konsumenterna vidtar lämpliga åtgärder för att skydda sig själva med så god internetsäkerhet som möjligt.

Topprodukterna bygger på tre årtiondens landvinningar inom IT-säkerhet och skyddar även utanför operativsystemet. Dess nya lager av säkerhet börjar arbeta redan innan Windows hunnit starta och söker efter eventuella hot som döljer sig i UEFI-gränssnittet (Unified Extensible Firmware Interface), något som ofta missbrukas av databrottslingar som vill kompromettera systemets olika komponenter för att komma åt brottsoffrets data. Den nya produktlinjen passar utmärkt för uppkopplade hushåll och innehåller funktioner som tryggar säkerheten för alla smarta enheter som är inkopplade på hemmanätverket och omfattar fullt ut trenden med ”Sakernas internet”. Slutligen innebär den helt omgjorda licenshanteraren att användarna helt slipper problem tack vare att alla viktiga uppgifter finns tillgängliga ett musklick bort, på my.eset.com.

Den avancerade nya produktlinjen, som inkluderar ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security och ESET Smart Security Premium, kombinerar låg användning av systemets resurser och ESET:s berömda höga effektivitet med den bästa möjliga mixen av utmärkt detekteringsgrad, hög hastighet och användbarhet.

”Vår senaste linje med konsumentprodukter sätter kundens behov i centrum och innehåller en lång rad funktioner som utformats för enkel användning och överlägsen prestanda”, säger Matej Krištofík, Produktchef för konsumentsäkerhet på ESET. ”Här har vi samlat all vår erfarenhet från 30 år för högsta möjliga skyddsnivå mot en ständigt växande rad av digitala hot, för att kunna leverera de allra senaste säkerhetsframstegen till våra kunder.”

ESET:s säkerhetslösningar är byggda för att köras obemärkt i bakgrunden och ge ultrasnabb genomsökning med extremt låg systembelastning, vilket innebär att kunderna inte längre behöver kompromissa mellan snabb prestanda och effektivt skydd.

För kunder som köper en full licens ger ESET tekniskt stöd, på det lokala språket, vid borttagning av skadlig kod i de fall manuella åtgärder från användaren krävs. Slutligen är det gratis för kunderna att uppgradera till den senaste programvaran. Alla användare med giltig ESET-licens kan helt enkelt direkt ladda ned de senaste produkterna.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00