​Barracuda och AppXite i nytt samarbete kring säker digitalisering på företag
Hem SÄKERHET ​Barracuda och AppXite i nytt samarbete kring säker digitalisering på företag

​Barracuda och AppXite i nytt samarbete kring säker digitalisering på företag

Publicerat av: Redaktionen

Barracuda Networks och Atea-bolaget AppXite har inlett ett samarbete som underlättar företagens digitalisering.

​Barracuda och AppXite i nytt samarbete kring säker digitalisering på företag 1

Peter Gustafsson, ansvarig för Barracuda Networks verksamhet i Norden

Barracudas säkerhetsprodukter finns nu tillgängliga som molntjänster via AppXite och kan beställas och användas på ett enkelt sätt. Allt är helt automatiserat och användarna kan enkelt anpassa säkerheten efter sina behov.

AppXite är en del av Atea Group och specialister på distribution av molntjänster. Det nya distributionsavtalet gäller i första hand säkerhet för Microsoft-produkter som Office 365 och Azure. Samarbetet gäller till en början i Norden men eftersom AppXite är ett globalt företag finns möjligheter att expandera ytterligare.

– Barracuda är ledande inom e-postsäkerhet och våra lösningar skyddar användarna mot spam, avancerade säkerhetshot och nätfiske. Det är därför naturligt för oss att samarbeta med AppXite som är en mycket stark distributör av inte minst Office 365 i molnet, säger Peter Gustafsson, ansvarig för Barracuda Networks verksamhet i Norden.

​Barracuda och AppXite i nytt samarbete kring säker digitalisering på företag 2

Nicolas Albana, CEO på AppXite

Stor volymmarknad som fortsätter att växa

Enligt analytiker handlar 20 procent av dagens programleveranser om molntjänster och 80 procent om vanliga licenser. Under de närmaste åren har det vänt enligt analytikerna då hela 80 procent kommer att vara helautomatiska molntjänster.

– Vi är tidigt ute och vårt mål på AppXite är att ta en riktigt stor del av denna volymmarknad. Skiftet händer här och nu – och det handlar om att skapa helt nya typer av lösningar och leveranser som vi gör tillsammans med Barracuda, säger Nicolas Albana, CEO på AppXite.

Förutom rena molntjänster har Barracuda också hårdvara och programvara – både egeninstallerad och via MSP-partner.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00