Arctic Wolf utökar sitt nya tjänsteutbud med incidenthantering
Hem SÄKERHET Arctic Wolf utökar sitt nya tjänsteutbud med incidenthantering

Arctic Wolf utökar sitt nya tjänsteutbud med incidenthantering

Publicerat av: Redaktionen

IT-säkerhetsföretaget Arctic Wolf lanserar nu en ny incidenthanteringstjänst till ett fast, hanterbart och förutsägbart pris.

Den kompletta portföljen av lösningar för operativ IT-säkerhet är nu tillgänglig för Arctic Wolfs kunder i Danmark.

Arctic Wolf, en av marknadens ledande leverantörer av molnbaserad operativ IT-säkerhet, lanserar sina incidenthanteringstjänster på ytterligare globala marknader, inklusive Danmark. Vid lanseringen kommer kunder, partners och cyberförsäkringsbolag att ha tillgång till en omfattande tjänsteportfölj tillsammans med Arctic Wolfs specialistkompetens inom incidenthantering och återhämtning från cyberincidenter och attacker.

Bland nyheterna från Arctic Wolf finnsIncident Response (IR) JumpStart Retainer , en lösning som hjälper organisationer av alla storlekar att bygga ett starkare digitalt svar före, under och efter en cyberincident.

Arctic Wolf utökar sitt nya tjänsteutbud med incidenthantering“Med vårt nya incidenthanteringserbjudande har kunder och partners nu tillgång till en komplett portfölj från Arctic Wolf med lösningar för hela sin operativa cybersäkerhet som både minskar risken för att utsättas för attacker och minimerar de potentiella affärskonsekvenserna av en cyberattack”, säger Petter Glenstrup, SEE Director Nordics på Arctic Wolf.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00