Freja eID och ID06 utökar samarbete i sju länder i Europa
Hem ANNONS Freja eID och ID06 utökar samarbete i sju länder i Europa

Freja eID och ID06 utökar samarbete i sju länder i Europa

Publicerat av: Redaktionen

Freja eID Group AB (publ) meddelar idag att man tecknat ett utvidgat avtal med ID06 AB för samarbete i ytterligare sju europeiska länder.

ID06 hanterar Sveriges största system för att identifiera individer på arbetsplatser och koppla dem till en arbetsgivare.

Avtalet som de båda bolagen ursprungligen slöt i februari i år inkluderar både identifiering av användare till ID06-system med Freja eID men också gemensam produktutveckling. Det nu utvidgade avtalet innebär att utländska användare som ska identifiera sig i det svenska ID06-systemet även kan göra detta i Estland, Lettland, Litauen, Polen, Tyskland, Rumänien och Slovakien förutom de tidigare länderna Norge, Finland, Danmark och Storbritannien.

Thor Jonsson, verksamhetsområdeschef ID06 AB kommenterar:

Freja eID och ID06 utökar samarbete i sju länder i Europa”Det här betyder mycket för ID06 AB och för våra kunder att på ett effektivare och enklare vis kunna identifiera sig och ansöka om ID06-kort på ett säkert sätt där den personliga integriteten värnas.”

Johan Henrikson, vd Freja eID Group kommenterar:

”Frejas ständiga satsningar på innovation gör att vi idag ligger långt före många andra e-legitimationer vad gäller teknik, användarupplevelse och internationell skalbarhet. Att vi nu utvidgat vårt avtal med ID06 AB och dess stora användarskara öppnar upp för stora affärsmöjligheter.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00