VIPRE Security Group tilldelas utmärkelse för sin Endpoint Security Cloud-lösning
Hem SÄKERHET VIPRE Security Group tilldelas utmärkelse för sin Endpoint Security Cloud-lösning

VIPRE Security Group tilldelas utmärkelse för sin Endpoint Security Cloud-lösning

Publicerat av: Redaktionen

VIPREs molnbaserade säkerhetslösning har utnämnts till ”Approved Enterprise & Business Security” av AV-Comparatives, en av världens ledande oberoende testare av IT-säkerhetslösningar.

 VIPRE Security Group, en av marknadens ledande leverantörer av IT-säkerhetslösningar för integritets- och dataskydd, får två prestigefyllda utmärkelser:

”Approved Enterprise & Business Security 2022” för sin Endpoint Security Cloud-lösning och ”Approved Security Product 2022” för VIPRE’s Advanced Security som riktar sig till konsumenter.

VIPRE Security Group tilldelas utmärkelse för sin Endpoint Security Cloud-lösningAV-Comparatives utför oberoende tester av säkerhetsprogram och kontrollerar bland annat om PC/Mac-baserade antivirusprodukter och mobila säkerhetslösningar håller vad de lovar.

”VIPRE fick utmärkta resultat i AV-Comparatives Enterprise och Consumer Main-Test Series 2022. Testerna omfattar olika säkerhetsscenarier, systemprestanda och tester av falskt positiva resultat. Att en programvara är en ’Approved Product’ innebär att den har testats grundligt på alla områden och får en kvalitetsstämpel, vilket VIPRE verkligen har förtjänat”, säger Andreas Clementi, VD och grundare av AV-Comparatives.

Nästa generations skydd

VIPRE Endpoint Security Cloud bidrar till att lansera nästa generations antiviruslösningar som skyddar mot även de mest sofistikerade typerna av skadlig kod. Lösningen bygger på hundratals miljarder datapunkter och använder maskininlärning för att identifiera och blockera skadlig aktivitet som riktar sig mot interna slutpunkter. Genom inbyggd app-skanning och programkorrigering kan sårbarheter i slutpunkter och tillhörande applikationer snabbt identifieras och korrigeras, vilket förhindrar att hoten gör skada. En interaktiv instrumentpanel och rapportering gör det enkelt för användaren att upptäcka och visualisera hot och genomskåda viktiga tendenser, samt att arbeta med dem i olika team.

”VIPRE Security Group är stolta över att bli erkända av AV-Comparatives, som ger vår Endpoint Security Cloud-lösning en kvalitetsstämpel som bekräftar att systemet är robust, lätt att använda och minskar sårbarheter i slutpunkter mycket effektivt”, säger Usman Choudhary, Chief Product Officer på VIPRE Security Group.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00