Acronis introducerar Advanced Automation för att förenkla MSP:ers verksamhet för ökad produktivitet
Hem SÄKERHET Acronis introducerar nu Advanced Automation för att förenkla MSP:ers verksamhet för ökad produktivitet

Acronis introducerar nu Advanced Automation för att förenkla MSP:ers verksamhet för ökad produktivitet

Publicerat av: Redaktionen

Ny molncentrerad plattform, specialbyggd för små och medelstora MSP:er, förbättrar kundfakturering, minskar komplexiteten och maximerar intäkterna.

 Acronis, en global ledare inom cyberskydd, tillkännagav idag att Acronis Advanced Automation nu är allmänt tillgänglig.

Acronis Advanced Automation bygger på Acronis beprövade erfarenhet av att leverera integrerade lösningar som hjälper partner att effektivisera och förenkla sina tjänster. Med Advanced Automation blir det lättare för MSP:er att övergå från enkla reparationstjänster till prenumerationsbaserade tjänster i molnet som kräver en ny metod för fakturering och avtalshantering.

Komplexitet är en gemensam utmaning för MSP:er, som drivs av de många affärsinitiativ som syftar till att förnya produkter, leveransmodeller och mervärdestjänster. Acronis Advanced Automation är en lösning för små och medelstora MSP:er världen över som vill förenkla och effektivisera sin affärsverksamhet. Med centraliserad kontroll och hantering av tjänster, fullständiga funktioner för tidsspårning och personalutnyttjande samt automatiserad, konsumtionsbaserad fakturering ger Acronis MSP:er full insyn i sina avtal, leveranser, biljetter och arbetsartiklar – vilket maximerar intäkterna och förbättrar kundförtroende.

Acronis introducerar Advanced Automation för att förenkla MSP:ers verksamhet för ökad produktivitet”Nya användningsfall för interna automationslösningar fortsätter att dyka upp inom IT-branschen, och Acronis erbjuder en produkt som gör det möjligt för MSP:er runtom i världen att automatisera sin verksamhet och fatta bättre, datadrivna beslut. Acronis Advanced Automation hjälper tjänsteleverantörer att kontrollera och utveckla sin verksamhet för hanterade tjänster, oavsett om de är nystartade eller håller på att utvecklas vidare”, säger Patrick Pulvermueller, VD på Acronis.

”Vi ser fram emot att fortsätta att ta med nya innovativa automationsverktyg till vår cyberskyddslösning och hjälpa MSP:er att utöka sina verksamheter.”

Advanced Automation erbjuder MSP:er robusta funktioner för att främja affärstillväxt, inklusive felfria fakturor och fakturering, en integrerad servicedisk, automatiserad tidsspårning och support för prenumerationsbaserade tjänster. Dessa funktioner möjliggör:

  • Ökad effektivitet: Advanced Automation hjälper MSP:er att effektivisera arbetsflöden, automatisera repetitiva uppgifter och minska manuella ansträngningar, så att man kan lägga större fokus på aktiviteter med högt värde.
  • Minskad friktion i affärsverksamheten: Advanced Automation förenklar supporten för prenumerationsbaserade tjänster.
  • Förbättrad produktivitet: Advanced Automation tillhandahåller en enda plattform för hantering av kunddata, biljetter, projekt och fakturering, så att MSP:er kan spara tid och ansträngning för att i slutändan leverera snabbare och mer effektiva tjänster.
  • Nöjdare kunder och medarbetare: Advanced Automation hjälper MSP:er att bättre hantera kundinteraktioner och förbättra kommunikationen och svarstiden, vilket leder till ökad kundnöjdhet.
  • Ökad lönsamhet: Advanced Automation automatiserar processer och minskar manuella ansträngningar, vilket gör det möjligt för MSP:er att förbättra sin verksamhetseffektivitet och -lönsamhet.

 ”Acronis Advanced Automation har automatiserat vår faktureringsprocess. Vi uppskattar verkligen hur det knyter an till QuickBooks och gör det så enkelt att överföra fakturor och data”, säger Alex Presman, VD på Racom Business. ”Genom att automatisera dessa tidskrävande faktureringsprocesser kan vårt team lägga mer tid på viktiga affärsrutiner som att engagera kunder och bygga upp värdebaserade relationer.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00