PANASONIC-PROJEKTORER VÄCKER GAME OF THRONES TILL LIV PÅ VÄRLDENS ENDA OFFICIELLA STUDIO
Hem PRODUKT NYHETERKAMERORPANASONIC PANASONIC-PROJEKTORER VÄCKER GAME OF THRONES TILL LIV PÅ VÄRLDENS ENDA OFFICIELLA STUDIO

PANASONIC-PROJEKTORER VÄCKER GAME OF THRONES TILL LIV PÅ VÄRLDENS ENDA OFFICIELLA STUDIO

Publicerat av: Redaktionen

Panasonic 1-Chip 4K DLP-projektorer och skärmar ger en uppslukande upplevelse av det globala fenomenet på Linen Mill Studios i Nordirland.

Alla Game of Thrones-fans över hela världen kan nu återuppleva sina favoritscener från den flerfaldigt prisbelönta HBO-serien på officiella Game of Thrones Studio Tour, med Panasonic 1-Chip DLP 4K-laserprojektorer och 4K-skärmar som ger en oerhört omslutande visuell upplevelse av The Seven Kingdoms och dess universum.

Game of Thrones Studio Tour ligger i Banbridge, Nordirland, i hjärtat av seriens andliga hem och i dess främsta filmstudio. Den återskapar troget miljöer från serien och bjuder in besökare att uppslukas av en omfattande samling kostymer, rekvisita och vapen från den framgångsrika HBO-serien.

PANASONIC-PROJEKTORER VÄCKER GAME OF THRONES TILL LIV PÅ VÄRLDENS ENDA OFFICIELLA STUDIOAtt fånga ett kulturellt fenomen
Under åtta säsonger med 73 avsnitt vann Game of Thrones inte färre än 272 världsomspännande utmärkelser och blev ett kulturellt fenomen och en förebild för framtida episka skildringar av fantasygenren. För att bevara upplevelsen av en så hyllad produktion installerade Panasonic 15 stycken Panasonic 1-Chip DLP 4K-projektorer och nästan 50 professionella och interaktiva 4K-skärmar, på mellan 55 och 98 tum i studion.

Marknadsledande projektion avgörande för uppslukande upplevelser
Panasonics klassledande återgivning av färger gör att besökare på Game of Thrones Studio Tour kan känna sig som om de är på plats, tack vare 4K-projektorer som visar den högsta nivån av detaljer, realism och färg när de projiceras på alla ytor – även de typiska oregelbundna miljöerna som har blivit synonyma med serien.

Projektorerna och skärmarna är noggrant placerade längs hela rundturen, så att kulisserna och miljöerna förblir så realistiska som möjligt och inte försämrar totalupplevelsen för besökarna.  Detta möjliggörs av Panasonics utbud av flexibla installationslösningar, till exempel med ultrakortskjutande linser, så att besökarna kan komma nära innehållet utan att skapa skuggor.

Som alltid är möjligheten för besökare att ta bilder av de uppslukande miljöerna, för användning på sociala medier, en viktig faktor för att maximera populariteten för Game of Thrones Studio Tour, med den kvalitet som Panasonics projektorer erbjuder och som har bevisats i befintliga installationer över hela världen.

Överlägsen tillförlitlighet med underhållsfri drift
Panasonics 1-Chip DLP 4K-projektorer valdes också för sitt goda rykte och tillförlitlighet, med en underhållsfri livslängd på 20 000 timmar eller längre i fasta installationer. Detta gör det möjligt för museer och attraktioner, som The Game of Thrones Studio Tour, att maximera besökstiden.

Kvalitet och hållbarhet med Panasonics projektorer har varit avgörande för den övergripande installationen. Projektorernas driftläge i Standby och möjlighet till noggrann styrning och övervakning gör att de bara används när de behövs, vilket sparar värdefull energi. Dessutom kräver Panasonics 1-Chip DLP 4K-laserprojektorer inte regelbundna byten av lampor.

David Browne, verkställande direktör på Linen Mill Studio, säger: ”Det här är den enda Game of Thrones Studio Tour i hela världen. Efter vår stora premiär har vi haft flera personer från Warner-familjen och ledningsgruppen på besök och de har varit otroligt imponerade av vad de har sett, med tanke på varumärkets betydelse. Vi är mycket glada över att det representeras på rätt sätt och att det vi erbjuder besökarna att uppleva verkligen håller världsklass. Tack vare Panasonic är det nu möjligt att se det bästa som Game of Thrones kan vara i Nordirland.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00