Bättre skydd mot botar med Akamais nya Cloud Delivery-plattform
Hem SÄKERHET Bättre skydd mot botar med Akamais nya Cloud Delivery-plattform

Bättre skydd mot botar med Akamais nya Cloud Delivery-plattform

Publicerat av: Redaktionen

Förbättrat skydd mot botar. Strategiska plattformsuppdateringar som utformats för att stödja säker molnanpassning, överlägsen webb- och applikationsprestanda och tillgänglighet, högkvalitativ och skalbar videostreaming och effektiv applikationsutveckling.

Bättre skydd mot botar med Akamais nya Cloud Delivery-plattform 2Det är några av nyheterna som kommer med Akamais nya Cloud Delivery-plattform.

Dagens företag och organisationer verkar i ett digitalt landskap som är fullt av risk och osäkerhet. För att kunna fortsätta ha en hög produktivitet, säkerhet och konkurrenskraft måste de därför utveckla sin övergripande nätverksarkitektur.

– Vi är naturligtvis medvetna om att våra kunder, även här i Sverige, är verksamma i en digital miljö som alltmer präglas av stark konkurrens, snabbhet och säkerhetshot. För att hjälpa våra kunder att differentiera sig och tillföra värde till sina egna kunder, så erbjuder vi en plattform med automation, verktyg och teknik för att på ett säkert sätt flytta fler applikationer till molnet, samordna webb- och mobilappar och förenkla utvecklingsarbetet. Detta utan att på något sätt äventyra säkerheten eller kvaliteten i blandade miljöer, säger Erik Henriksson, kundansvarig på Akamai i Sverige.

När företagen flyttar sin digitala verksamhet till molnet riskerar systemen att utsättas för DDoS-attacker, attacker på applikationsnivå, men också av ett ökat antal hot som orsakas av botar. Akamais säkerhetsrapport från 2017 visade att att mer än 40 procent av inloggningsförsöken online är skadliga. Ponemon Institute rapporterar att den här typen av attacker kan kosta ett digitalt företag 60 miljoner dollar per år.

Några av förbättringarna med den nya plattformen består i:

  • Säker åtkomst i en Zero Trust-era
  • Snabba, säkra webb- och mobilupplevelser
  • Korsningen av DevOps and Security: DevSecOps
  • Kvalitet i skala för OTT-innehåll och annonsering

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00