Brenderup Group gör storflytt till molnet med Interoute
Hem NYHETER Brenderup Group gör storflytt till molnet med Interoute

Brenderup Group gör storflytt till molnet med Interoute

Publicerat av: Redaktionen

 Interoute, en global moln- och nätverksleverantör, har valts av Brenderup Group, en ledande tillverkare av släpvagnar och båttrailers, som hostingleverantör av företagets servermiljö.

Brenderup Group gör storflytt till molnet med Interoute 1

Brenderup Group gör storflytt till molnet med Interoute

I migreringen flyttades samtliga servrar över på en och samma gång till den virtuella molnplattformen Interoute VDC (Virtual Data Centre).

“Genom Interoute VDC får vi en framtidssäker lösning som ger ökad kapacitet och mindre fördröjning, samtidigt som vi slipper hantera flera leverantörer”, säger Peter Nilsson, Supply Chain Manager på Brenderup Group. “Lösningen gör att vi kan fokusera på vår kärnverksamhet och den underlättar vår tillväxt på befintliga såväl som på nya geografiska marknader och distributionskanaler. Interoute har sedan tidigare visat att man förstår våra behov och vi ser fram emot att fortsätta utveckla samarbetet.”

Interoute har under flera år levererat ett MPLS-nät till Brenderup Group vars verksamhet omfattar sex länder i Europa.

Nu väljer Brenderup Group att utöka samarbetet med Interoute för att stödja den digitala transformationen av företagets ICT-infrastruktur. Den nya lösningen – som kombinerar Interoute VDC med Interoute Edge SD-WAN, en mjukvarudefinierad WAN-tjänst som minskar kostnader och förbättrar prestandan hos molnapplikationer genom att på ett intelligent sätt hantera nätverkstrafiken – gör att Brenderup Group kan effektivisera sin produktutveckling och enkelt implementera framtida förvärv.

“Brenderup Group har påbörjat en digital resa med oss och vi är stolta över det utökade förtroendet som innebär att vi nu tar ett helhetsansvar över företagets servermiljö”, säger Annika Cedergren, Head of Solutions Consultants Nordic på Interoute. “En stor migrering av det här slaget, där hela servermiljön flyttas samtidigt, kan vara en oöverstiglig tröskel för många företag och därför ser vi detta samarbete som ett kvitto på vår förmåga att stödja företagens digitala transformation.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00