D-Link utsedd till vinnare i prestigefulla Red Dot Awards för enastående produktdesign
Hem SÄKERHET D-Link utsedd till vinnare i prestigefulla Red Dot Awards för enastående produktdesign

D-Link utsedd till vinnare i prestigefulla Red Dot Awards för enastående produktdesign

Publicerat av: Redaktionen

D-Link, en global ledare inom smart övervaknings- och nätverkkommunikation, har tilldelats 2021 års Red Dot Award för två av sina smarta övervakningskameror – mydlink Wi-Fi-kamera med full HD och tilt- och panoreringsfunktion (DCS-8526LH) samt Wi-Fi-kamera med 2K QHD-upplösning och panorerings- och zoomfunktion för utomhusbruk (DCS-8635LH).

D-Link utsedd till vinnare i prestigefulla Red Dot Awards för enastående produktdesign

mydlink övervakningskameror har fått utmärkelser av Red Dot Award 2021 för deras innovativa design, funktionalitet och höga prestanda. Fr v: DCS-8526LH och DCS-8635LH.

Båda kamerorna fick utmärkelser i årets produktdesignkategori och blev särskilt lovordade för deras innovativa teknik, funktionalitet och höga prestanda.

Red Dot Award är en internationellt erkänd utmärkelse som hyllar de bästa produkt-, kommunikations- och designkoncepten i världen.

Kevin Wen, President, D-Link Europe, kommenterade: ”Det här priset är ett bevis på vårt engagemang för att skapa teknik som inte bara är högpresterande utan också förbättrar produktområdet. I allt vi skapar är design lika viktigt för oss som tillförlitlighet och prestanda – och vi är stolta över att ha blivit uppmärksammade på detta sätt.”

DCS-8526LH, som lanserades tidigare i år använder 1080p-teknologi med full HD och motoriserad panorerings- och tiltfunktion för att ge en tydlig bild av ett helt rum med en enda kamera. Funktionen Panorama View Angle Selection gör det möjligt för användare att snabbt flytta kameravyn till ett visst område.

Dessutom gör Auto Motion Tracking att kameran automatiskt följer ett objekt som rör sig i rummet. För installationer som kräver en trådbunden anslutning är kameran även utrustad med en inbyggd ethernetport.

Utomhuskameran DCS-8635LH, som kommer att finnas tillgänglig senare under året ger en exakt och detaljerad bild vid övervakning av hemmet eller kontoret. Tack vare den motoriserade panoreringsfunktionen ger den väderbeständiga IP65-klassade kameran en utmärkt 2K QHD bild och en 360-graders täckning.

Med avancerade funktioner som persondetektering, automatisk tracking, glaskrossdetektering och högtalarsiren kan användaren upptäcka och avskräcka inkräktare för att skydda sitt hem.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00