Exclusive Networks handplockar nu några av världens ledande IT- leverantörer
Hem DISTRIBUTÖREXCLUSIVE NETWORKS Exclusive Networks handplockar nu några av världens ledande IT- leverantörer

Exclusive Networks handplockar nu några av världens ledande IT- leverantörer

Publicerat av: Redaktionen

Exclusive Networks är globalt etablerad cybersäkerhets specialist med inriktning på infrastruktur och att driva transformationen mot en säker digital framtid för människor och organisationer.

Detta tillsammans med deras djupgående kompetens ger de förutsättningar att förstå de utmaningar företag och organisationer står inför.

Exclusive Networks bidrar med helhetslösningar genom att kombinera lösningar från handplockade leverantörer.

Med noga utvalda   leverantörer   och ett omfattande nätverk av partners, är Exclusive Networks ambition att bidra med helhetslösningar, kompetens och tjänster till slutkunder.

–Vi representerar 30 handplockade IT- leverantörer från i huvudsak USA och Israel, nischade såväl som storskaliga aktörer med det gemensamt att de erbjuder tjänster som på olika sätt adderar affärs och säkerhetsmässiga mer-värden för kunden, säger Patrik Tamker, Country Manager på Exclusive Networks.

Utöver att agera distributör har Exclusive Networks även ett  eget  labb där bolagets partners och   slutkunder kan komma och testa olika IT-lösningar i praktiken. Exclusive Networks bedriver även utbildningsverksamhet, däribland certifieringsgrundande utbildningsinsatser.

Exclusive Networks handplockar nu några av världens ledande IT- leverantörer

Patrik Tamker, Country Manager på Exclusive Networks

Flexibel organisation med korta beslutsvägar

–Vi har handplockat världsmarknadens ledande leverantörer inom respektive område och har aktivt valt bort att arbeta med globala jättar.  Det  innebär  att  vi är flexibla och kan fatta snabba beslut. Entreprenörskap, flexibilitet och ge det lilla extra är tre ledord som karakteriserar hela vår verksamhet, säger Patrik Tamker.

Inom kort lanserar Exclusive Networks Exclusive on demand (XOD), en innovativ tjänstepaketering som innebär att bolagets kunder erbjuds att abonnera på IT som en tjänst till en fast månadskostnad. Patrik Tamker betraktar XOD som en nödvändig anpassning till hur allt fler kunder vill konsumera IT idag och framöver.

Exclusive Networks erbjuder fler tjänster som global logistik med man-på-plats, SOC som en tjänst, konsulttjänster, finansiering mm.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00