Hem DISTRIBUTÖREXCLUSIVE NETWORKS Exclusive Networks välkomnar Secure IT en spännande helsvensk leverantör inom mätbar cybersäkerhet

Exclusive Networks välkomnar Secure IT en spännande helsvensk leverantör inom mätbar cybersäkerhet

Publicerat av: Redaktionen

[KANALPARTNER] Secure IT AB är en oberoende leverantör som med sina egenutvecklade IT säkerhetslösningar har hjälpt kunder proaktivt med sitt säkerhetsarbete sedan starten 1997.

En garanti för korrekta analyser och råd om olika produkter och tjänster. Deras IT säkerhetslösningar syftar till att skapa proaktiva, säkrare och stabilare drift av IT-miljöer.

Exclusive Networks välkomnar Secure IT en spännande helsvensk leverantör inom mätbar cybersäkerhet 3

För att skapa och upprätthålla en hög säkerhetsnivå i sin nätverksmiljö är regelbunden sårbarhetsscanning på insidan nödvändig, helst kvartalsvis eller oftare. Penetrationstester mot utsidan bör också göras minst 1 gång om året. Utöver det bör nya eller förändrade system och utrustning alltid scannas innan de tas i skarp drift.

Secure IT Concept använder sig av en oautentiserad scanningslösning i deras automatiserade sårbarhetsanalyser och penetrationstester. Secure IT analyserar kundens nätverk och servers (virtuella eller fysiska) upp till en gång i veckan. Analysen kan utföras på allt som har en IP-adress och kommer med åtgärdsförslag och mätbara risker.

Bland fördelarna med att använda deras tjänster kan nämnas oberoendet som medför en helt opartisk bedömning av potentiella risker och sårbarheter. Verktygen är gjorda för att kraftigt förenkla hanteringen eftersom systemet prioriterar och alltid visar var det är effektivast att åtgärda sårbarheter och risker. Secure IT Appliance erbjuder dessutom en ”stand alone” lösning där hela analysprocessen sköts lokalt hos respektive kund och ingen information lämnar kundens nätverk. Som underlag hämtas löpande, minst en gång om dagen, information om nya hot och sårbarheter från de viktigaste källorna i världen för en heltäckande analys.

Det är väldigt roligt att nu dra igång vårt samarbete med Secure IT som är en helsvensk IT säkerhets leverantör.

Vi har haft dialog med varandra under ett antal år och hela tiden haft ambitionen att börja samarbeta när rätt tillfälle uppstår.

Nu är både Secure IT och Exclusive Networks på rätt position för att bära ut detta till marknaden och vi känner att Secure IT’s erbjudande är helt rätt för vårt partnerlandskap, säger Patrik Tamker Country Manager Sweden.

Än en gång välkommen till Exclusive Networks.

Läs mer om Secure IT, https://www.exclusive-networks.com/se/vendors/secure-it/

Exclusive Networks är en global värdeadderande distributör med fokus på IT-säkerhet, datacenter och molnlösningar. Med noga utvalda leverantörer och ett omfattande nätverk av partners, är vår ambition att bidra med helhetslösningar, kompetens och tjänster till slutkunder. Tillsammans med oss, våra leverantörer och partners får du tillgång till marknadsledande lösningar och kompetens inom alla dessa områden.

Låt Exclusive Networks vara din startpunkt – vi hjälper dig!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00