Infozone vinner IT-säkerhetsupphandling med Göteborgs Stad
Hem SÄKERHET Göteborgs Stad tecknar ett nytt avtal med Infozone inom IT-Säkerhet

Göteborgs Stad tecknar ett nytt avtal med Infozone inom IT-Säkerhet

Publicerat av: Redaktionen

Infozone vinner IT-säkerhetsupphandling med Göteborgs Stad.

Infozone kommer de kommande fyra åren att leverera en komplett EDR-lösning från Bitdefender till Göteborgs Stad.

De kommande fyra åren kommer Infozone att leverera fler än 50 000 licenser för EDR (Endpoint Detection and Response) från säkerhetsleverantören Bitdefender.

Infozone vinner IT-säkerhetsupphandling med Göteborgs Stad

Göteborgs Stad gör säkerhetsupphandling med Infozone

Lösningen från Bitdefender är en av världens främsta säkerhetslösningar som kommer hjälpa Göteborgs Stad att skydda sin IT-infrastruktur, där arbetsstationer, servrar och containers är inkluderat – från olika intrång och cyberattacker.

EDR-lösningen är ett aggressivt och proaktiv skydd som identifierar och stoppar sofistikerade attacker innan utförande. Det ger en bättre visibilitet över händelseförlopp och risker i hela IT-miljön.

– Något vi märker mer och mer är att hoten utifrån kommer antågande, när vi minst anar det och därför är det viktigt att det tas på allvar som Göteborgs Stad gör. Att förhindra och motverka innan det tar skada. Vi är mycket glada över att få förtroendet att leverera denna lösning från vår partner Bitdefender till Göteborgs Stad, säger Tobias Westervall, Infrastrukturansvarig på Infozone.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00