Huaweis ”HEIGHT” grundstenen i uppbyggnaden av en uppkopplad värld
Hem Produkt NyheterMobilerHuawei Huaweis ”HEIGHT” grundstenen i uppbyggnaden av en uppkopplad värld

Huaweis ”HEIGHT” grundstenen i uppbyggnaden av en uppkopplad värld

Publicerat av: Redaktionen

På Huaweis ”Industrial Digital Transformation Conference 2021”, som anordnades digitalt 24-26 mars, använde företaget så kallad Intelligent Twins-arkitektur för att demonstrera de senaste lösningar inom fem aktuella områden:

Huaweis ”HEIGHT” grundstenen i uppbyggnaden av en uppkopplad värld

”Highly Efficient Campus”, ”Intelligent cloud”, ”Green power”, ”Hyper-converged data center” och ”Time-delay determined network solution”, tillsammans förkortade ”HEIGHT”.

Dessa utgör grundstenarna i uppbyggnaden av en uppkopplad och intelligent värld, som presenterar oanade möjligheter för såväl offentlig sektor som företag.

Huawei lanserade Intelligent Twins 2020 och företaget har sedan dess arbetat med tekniken för att ge partners och kunder scenariobaserade lösningar i över 600 projekt inom de fem områdena i ”HEIGHT”.

Ett av de områden där det händer mest just nu är gröna tekniska lösningar och Huawei har de senaste åren presenterat flera innovationer på området.

– Inom Huawei Digital Power har företaget utvecklat många spännande innovationer där energielektronik integreras med digitala teknologier. Genom att använda bits för att hantera watt, kan vi utveckla en grön energigeneration och miljösmart energianvändning, vilket kommer att göra den intelligenta och uppkopplade världen grönare, sa Zhou Taoyuan, President of Digital Power Product Line på Huawei, på konferensen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00