Huaweis Mate 50 Pro rankas som världens bästa mobilkamera av DXOMARK
Hem Produkt NyheterMobilerHuawei Huaweis Mate 50 Pro har rankats som världens bästa mobilkamera av DXOMARK

Huaweis Mate 50 Pro har rankats som världens bästa mobilkamera av DXOMARK

Publicerat av: Redaktionen

Huawei fortsätter att leverera fantastiskt hög kvalitet i sina smarta mobiler.

Den senaste DXOMARK-rankningen visar med all tydlighet att Huawei är med i matchen, och dessutom leder den.

Huaweis Mate 50 Pro slår nytt rekord i DXOMARKs världsledande kvalitetstest och får toppresultat både gällande prestanda och fotofunktioner.

Den senaste mätningen från DXOMARK visar på att Huaweis Mate 50 Pro är utrustad med de bästa kamerafunktionerna som finns på marknaden. Den nya telefonen kommer med en kraftfull 50 MP Ultra Aperture kamera, har världens första justerbara fysiska bländare med tio nivåer och innehåller viktiga framsteg inom det optiska systemet, mekaniska strukturen, bildtekniken och bildbehand-lingen. Kameran är utrustad med f/1.4-4.0 variabel bländare, och i kombination med XD Fusion Pro-bildmotorn kan kamerans bildkvalitet nära en DSLR kamera ställas in.

Prestigefyllda DXOMARK berömmer både den tekniska och fotografiska förmågan hos Mate 50 Pro, något som ger ett enastående toppresultat på 149 poäng. Mate 50 Pros specifika fotopoäng på 152 baseras bland annat på en enastående prestanda, kvalitativa bilder i svagt ljus, ett innovativt system med variabel bländare och utmärkta zoomkvalitéer. Om man tittar närmare på rankingen är det värt att nämna att de högst rankade parametrarna är zoom-funktionerna samt bokeh.

Huaweis Mate 50 Pro rankas som världens bästa mobilkamera av DXOMARKFörutom de kraftfulla kamerafunktionerna kommer nya Mate 50 Pro i en orange vegansk läderversion och är utrustad med ”Kunlun Glass” displayglas, vilket gör den mer motståndskraftig och fallbeständig. Den har tilldelats en femstjärnig certifiering för dess fallmotstånd från schweiziska SGS, som är världsledande inom tester och certifieringar. Detta gör den till den första smarttelefonen som någonsin uppnått denna certifiering, vilket markerar ännu ett genombrott för Huawei inom materialvetenskap.

Mate 50 Pro stöder även IP68-klassad vattentäthet på upp till 6 meter under vattnet, vilket gör att mobilen enkelt hanterar både våta och dammiga miljöer.

Huawei Mate 50 Pro är fylld med banbrytande teknik som avsevärt ökar prestandan och är den första som körs på EMUI 13. Ett operativsystem som effektiviserar dagliga interaktioner med enkel navigering med en enkel knapptryckning.

Prissättning och tillgänglighet
I nuläget finns inte Huawei Mate 50 Pro tillgänglig för försäljning på den svenska marknaden.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00