Kaspersky Lab lanserar Kaspersky Security för Microsoft Office 365
Hem SÄKERHET Kaspersky Lab lanserar Kaspersky Security för Microsoft Office 365

Kaspersky Lab lanserar Kaspersky Security för Microsoft Office 365

Publicerat av: Redaktionen

E-post är den mest använda molnbaserade företagsapplikationen i världen enligt en ny undersökning från Kaspersky Lab.

Kaspersky Lab lanserar Kaspersky Security för Microsoft Office 365 2För små och medelstora företag är en molnbaserad e-posttjänst dessutom ett enkelt sätt att börja använda sig av molntjänster. För att skydda sin e-post lanserar Kaspersky Lab nu en software-as-a-service-tjänst för Exchange Online i Microsoft Office 365, med maskininlärning och molnbaserat skydd mot hot i realtid för molnbaserade e-postsystem.

E-post är fortfarande betydelsefullt för cyberkriminella

Cyberkriminella försöker fortfarande hitta nya vägar att exploatera e-posttjänster, vilka är ett viktigt verktyg i det dagliga arbetet hos många företag. Enligt Kaspersky Labs senaste kvartalsrapport om spam, används allt mer falsk information för nätfiske och spam. För små och medelstora företag innebär detta att IT-administratörer behöver spendera allt mer tid med att radera irrelevanta e-post och återställa dem som raderats av misstag, istället för att arbeta med affärskritiska IT-tjänster.

Viktigt skydd för e-post både lokalt och i molnet

För att adressera dessa säkerhetsutmaningar och hjälpa små och medelstora företag att skydda sina lokala e-postsystem, erbjuder Kaspersky Lab nu lösningar för skydd av e-postservrar- och gateways. Den nya tjänsten Kaspersky Security för Microsoft Office 365 ger ett utökat skydd till Exchange Online, vilket ingår i Microsoft Office 365-paketet.

Lösningen kommer, i kombination med Microsoft inbyggda skydd, att ge användarna ytterligare skydd mot hot som ransomware, skadliga bilagor, spam och nätfiske. Produkten inkluderar även en nätverksbaserad motor mot nätfiske, förmåga att upptäcka hot med hjälp av maskininlärning, sandboxing, filter för bilagor och Kaspersky Labs globala resursnätverk som kombinerar mänsklig expertis med big data och maskininlärning för att skydda företag mot alla typer av hot.

Enkel hantering tack vare integrering i molnet

Tjänsten hanteras med en enda molnbaserad administrationskonsol, vilket gör att leverantörer och outsourcade IT-administratörer kan hantera säkerheten hos flera organisationer och stötta flera konton för olika administratörer, vilket resulterar i ökad flexibilitet och användarvänlighet.

– Det skickas flera miljoner mejl varje dag och det behövs bara ett enda med en skadlig bilaga som innehåller ransomware eller en falsk länk för att förstöra för ett företag, säger Vladimir Zapolyansky, Head of SMB Business på Kaspersky Lab. Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder ett skydd för den molnbaserade tjänsten Microsoft Exchange i Office 365, vare sig det hanteras lokalt eller i molnet.

Tillgänglighet

Kaspersky Security för Microsoft 365 finns redan tillgängligt och kan köpas online. Läs mer och testa en gratis fullversion av produkten på cloud.kaspersky.com. Kaspersky Security för Microsoft 365 finns också tillgänglig hos Kaspersky Labs återförsäljare från och med 8 februari.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00