Netscout kombinerar ledande global hotbildsanalys med maskinlärning för att skydda företag från snabbt ökande dynamiska Ddos-attacker
Hem SÄKERHET Netscout kombinerar ledande global hotbildsanalys med maskinlärning för att skydda företag från snabbt ökande dynamiska Ddos-attacker

Netscout kombinerar ledande global hotbildsanalys med maskinlärning för att skydda företag från snabbt ökande dynamiska Ddos-attacker

Publicerat av: Redaktionen

Adaptivt DDoS-skydd för AED motverkar dynamiska DDoS-attacker, skyddar företag samt minskar risker och kostsamma nätverksavbrott.

 NETSCOUT SYSTEMS, INC (NASDAQ: NTCT), en ledande leverantör av lösningar för prestationsledning, cybersäkerhet och skydd mot DDoS-attacker, lanserade för några veckor sedan sin senaste version av Arbor Edge Defense (AED) som innehåller ett nytt ML-baserat adaptivt DDoS-skydd

Enligt Netscouts senaste DDoS Threat Intelligence Report har det skett en betydande ökning av en ny typ av dynamiska DDoS-attacker som använder flera vektorer och tekniker för att starta botnet-baserade, direct-path-, state exhaustion- och application-layer-attacker utformade för att undvika konventionella statiska nätverk och cloud-only-baserade DDoS-försvar.

Alla företag löper idag en allvarlig risk om de inte använder en effektiv DDoS-lösning på plats för att skydda sina nätverksgränser, internetinriktade tjänster och kritisk tillståndsbaserad infrastruktur som brandväggar och lastbalanserare från dessa ständigt föränderliga attacker. Angripare kan när som helst skicka dynamisk DDoS-trafik (direct-path) och de kan snabbt ändra attackvektorer under attacken, vilket gör dem nästan omöjliga att försvara sig mot utan rätt teknik. Med AED:s Adaptive DDoS Protection har IT-team nu en skalbar, stateless packet processing-lösning dygnet runt. Lösningen använder sig av oöverträffad insyn i mer än 50 procent av all internettrafik, global hotinformation om DDoS-attacker i realtid, decennier av erfarenhet av DDoS-attacker och maskininlärning (ML) för att automatiskt upptäcka, anpassa sig till och mildra dynamiska DDoS-attacker.

– I takt med att cyberhoten blir mer sofistikerade och dynamiska måste IT-team vara smartare än de onda aktörerna genom att kunna anpassa sig och kirurgiskt blockera oönskad trafik i nätverkens kant. Med oöverträffad insyn i realtid i den globala DDoS-attackaktiviteten och årtionden av erfarenhet, vet ingen mer om DDoS-attacker än NETSCOUT. Med AED:s Adaptive DDoS Protection kan företag dra nytta av vår expertis inom DDoS-attacker och minimera onödiga arbetsbelastningar som tvingar fram dyra uppgraderingar med en produkt som är igång dygnet runt och som kan skalas för att skydda varje kant från en Single pane of glass (SPOG), säger Scott Iekel-Johnson, AVP, DDoS and Threat Intelligence på Netscout.

Automatiserad AED skyddar företag från hot

Netscout kombinerar ledande global hotbildsanalys med maskinlärning för att skydda företag från snabbt ökande dynamiska Ddos-attackerAED används vid “internetkanten” framför alla brandväggar och screenar inkommande och utgående trafik med hjälp av stateless packet processing, global DDoS-hotinformation och ML för att blockera inkommande cyberhot, inklusive DDoS-attacker och annan skadlig bulk-trafik. Det skyddar och minskar belastningen på brandväggar, lastbalanserare eller VPN-koncentratorer och stoppar spridningen av skadlig kod inom en organisation.

AED kan också blockera utgående kommunikation som skickas från komprometterade interna enheter till webbplatser som drivs av skadliga aktörer för att förhindra dataintrång och annan skadlig aktivitet. Hotet begränsas samtidigt som IT-teamet får tid att undersöka och ta bort det innan det kan orsaka ytterligare skada. I händelse av en stor volymetrisk DDoS-attack integreras AED:s molnsignaleringsfunktion med molnleverantörer av DDoS-skydd, inklusive Netscouts Arbor Cloud, för att intelligent och automatiskt samordna ett svar på attacken mellan molnbaserat volymetriskt skydd och lokalt adaptivt DDoS-attackskydd.

Insyn i 50 procent av all internettrafik

Netscout Asert, företagets expertteam för säkerhetsforskning och begränsning av DDoS-attacker, samarbetar med över 500 Internetleverantörer (ISP) för att upprätthålla ett unikt sensornätverk som kallas Atlas. Med över 400 Tbps internationell transittrafik som tas emot varje sekund varje dag från 93 länder, 600 industrivertikaler och mer än 31 000 autonoma system, ger Atlas Asert oöverträffad insyn i mer än 50 procent av all internettrafik och DDoS-attackaktivitet i realtid. Atlas Asert analyserar data och distribuerar sina resultat till Arbor Edge Defense (AED)-lösningen via Atlas Intelligence Feed (AIF).

AIF förser kontinuerligt AED med väl sammanställd information som ständigt uppdaterar IP-adresserna för bots och reflektorer/förstärkare som aktivt deltar i DDoS-attacker över hela världen. AED:s adaptiva DDoS-försvar har skapats utifrån Atlas Aserts erfarenhet av att mildra effekterna och använder ML-baserade algoritmer för att automatiskt rekommendera ändringar av motåtgärder som är utformade för att stoppa dynamiska DDoS-attacker.

Om du vill veta mer om hur Adaptive DDoS Protection för AED automatiskt skyddar nätverk från dynamiska DDoS-attacker kan du besöka vår webbplats.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00