TCL återvänder till CES 2022 med tunnaste 85-tums 8K Mini LED TV
Hem TV TCL Electronics återvänder till CES 2022 med tunnaste 85-tums 8K Mini LED TV

TCL Electronics återvänder till CES 2022 med tunnaste 85-tums 8K Mini LED TV

Publicerat av: Redaktionen

På CES2022 visar TCL Electronics upp den tunnaste Mini LED-displayprototypen, senaste bildmotorn samt IoT-demonstration av Matter och mycket mer.

TCL Electronics, ett av världens snabbast växande varumärke för konsumentelektronik, är tillbaka på CES 2022.

TCL återvänder till CES 2022 med tunnaste 85-tums 8K Mini LED TVBesökare har i år möjlighet att uppleva TCL:s tunnaste 8K Mini LED TV-prototyp, iPQ Visual Engine och en demo på plats av Matters ekosystem. TCL visar också upp den senaste skärmtekniken, Mini LED- och QLED-TV, högpresterande monitorer, de nyaste mobila produkterna, AR-glasögon och ett komplett utbud av smarta hushållsapparater.

Besök oss på Central Hall #17017, Las Vegas Convention Center, från 5-7 januari 2022, för att utforska vårt monterområde på över 1 600 m².

– Vi är glada över att vara tillbaka på CES 2022 med en fantastisk interaktiv TCL-monter och stolta över att vara en del av denna dynamiska industri. I år lanserar vi vårt nya tema #InspireGreatness. Som ett av de ledande konsumentelektronikvarumärkena i världen kommer vi med våra produkter och tjänster att fortsätta hjälpa människor att förbättra sin vardag och göra livet lite härligare, säger Juan Du, ordförande TCL Electronics.

Sedan TCL introducerade sin första prototyp för Mini LED TV-bakgrundsbelysning på CES 2018, har TCL fokuserat på att utveckla Mini LED-teknik och har blivit en verklig ledare inom Mini LED TV-branschen. I år kommer TCL att presentera prototypen av 85-tums 8K Mini LED-skärm, den tunnaste Mini LED-skärmen på 3,9 mm, med en kontrast med över 2 000 lokala dimningzoner och spektakulärt färgomfång.

På plats kommer det också att finnas interaktiva möjligheter att utforska tekniken bakom TCL:s innovationer. TCL kommer här bland annat att visa upp styrkan i sin senaste iPQ Engine™ med djupinlärningsteknologi som optimerar bilder och skärpa för att leverera nästa nivå av bildkvalitet.

TCL kommer också att ge en demo av Matter vid sin CES 2022-monter. Matter är en branschförenande standard som är en märkning för smarta enheter som ska göra det smarta hemmet-livet lite enklare. Det skapar fler kopplingar mellan fler objekt, förenklar utvecklingen för tillverkning för att i slutändan öka kompatibiliteten av uppkopplade hemmaprylar från olika tillverkare.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00