TP-Link och F-Secure går samman för en förbättrad säkerhet i konsumentroutrar
Hem SÄKERHET TP-Link och F-Secure går nu samman för en förbättrad säkerhet i konsumentroutrar

TP-Link och F-Secure går nu samman för en förbättrad säkerhet i konsumentroutrar

Publicerat av: Redaktionen

TP-Link, en global ledare inom teknik för nätverkskommunikation och F-Secure, en global ledare inom cybersäkerhet, har tillkännagivit ett spännande nytt partnerskap.

I ett drag som kommer att revolutionera internetsäkerhet för hem och företag, kommer F-Secures ledande säkerhetslösning att integreras direkt i TP-Links konsumentroutrar, omfattande både detaljhandels- och ISP-portföljer.

Alexander Julin, Regional VP för Nord- och Östeuropa på F-Secure, kommenterade utvecklingen:

TP-Link och F-Secure går samman för en förbättrad säkerhet i konsumentroutrar– Genom att integrera direkt med routern kommer F-Secure att ge sitt toppmoderna cybersäkerhetsskydd till fler enheter än någonsin tidigare. TP-Links dominerande närvaro på den nordiska marknaden, särskilt genom flaggskeppsvarumärken som Deco, Archer och Aginet passar väl ihop med vår vision. Vi räknar med att skydda ett ännu större antal hushåll och enheter med TP-Link inom en snar framtid.

Irving Mao, Country Manager för Norden på TP-Link, gav uttryck för samma tankar:

– Vi på TP-Link har alltid prioriterat användarsäkerhet och strävar ständigt efter att förbättra våra produkter för att leverera bättre säkerhetsvärde. Samarbetet med F-Secure markerar ett avgörande steg för att främja vårt engagemang. Med tanke på F-Secures goda rykte i Norden och dess finska arv, är vi övertygade om att våra kombinerade insatser kommer att göra TP-Links erbjudanden mer motståndskraftiga och tilltalande än någonsin.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00