Hem NYHETER Trend Micro lanserar Cloud One – Application Security

Trend Micro lanserar Cloud One – Application Security

Publicerat av: Redaktionen

Molnbaserad säkerhetslösning skyddar moderna applikationer och API:er mot cyberhot

Trend Micro lanserar Cloud One – Application Security 3Trend Micro presenterar idag Trend Micro Cloud One – Application Security, en molnbaserad säkerhetslösning för moderna applikationer och API:er. Cloud One – Application Security levereras som en del av Trend Micros plattform för molnsäkerhet och förser med visibilitet på kodnivå samt skydd mot de senaste cyberhoten.

Enligt en rapport från Gartner så kommer “Mer än 50 procent av globala företag ha distribuerat serverlös plattform som nättjänst (fPaaS) till 2025, en ökning från dagens mindre än 20 procent[1]”. För att förekomma denna snabba ökning erbjuder Cloud One – Application Security inbyggd säkerhet för skydd vid programkörning, för att hjälpa företag se till att deras data är skyddad i nya molnmiljöer.

– Application Security är en ovärderlig del av Cloud One-plattformen som integrerar teknik för att förse med överlägset skydd till kunder som distribuerar applikationer på alla ställen där de behövs, säger Johnny Krogsboll, Nordic Technical Director på Trend Micro. Oavsett om man bygger applikationer på de egna servrarna, som en container i molnet eller genom serverlös design, så ska säkerhetsverktygen inte stå i vägen för utvecklingen.

Det kritiska behovet av att säkra molnapplikationer lyfts också fram i en nyligen utförd studie från Trend Micro Research. Forskningen har identifierat de vanligaste hoten mot serverlösa applikationer, som inkluderar stöld av inloggningsuppgifter, känslig data och kod. Attacker på applikationsnivå är vanliga typer av cybersäkerhetsattacker som anpassats efter en ny typ av attackyta.

– Med Application Security kan företag enkelt distribuera avancerad säkerhet över såväl gamla som nya moderna ramverk och språk, säger Johnny Krogsboll.

Cloud One – Application Security stoppar inte bara attacker under programkörning innan de uppstår, utan hjälper också utvecklare identifiera svagheter i sin kod som skulle kunna utnyttjas under en attack. Oavsett om applikationer utvecklas internt eller av en tredjepart, hjälper identifiering av kod säkerhetsteam att prioritera sin respons och ta effektiva steg för att lösa säkerhetsproblem.

Genom att använda sig av Trend Micros Cloud One-plattform kan säkerhetsteam implementera en mängd säkerhetstjänster och efterlevnadskontroll vid sidan av Application Security, utan att stå i vägen för distribution och agil utveckling i molnet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00