Verizon och Digital Catapult lanserar Retail Accelerator-program med uppslukande 5G-teknologi
Hem VERIZON Verizon och Digital Catapult lanserar Retail Accelerator-program med uppslukande 5G-teknologi

Verizon och Digital Catapult lanserar Retail Accelerator-program med uppslukande 5G-teknologi

Publicerat av: Redaktionen

Verizon Business har gått samman med Digital Catapult, Storbritanniens ledande innovationscenter för avancerad digital teknologi, och andra ledande branschpartners, för att lansera Verizons 5G-teknologiska Retail Accelerator-program.

Det har utformats för att utveckla nästa generations uppslukande detaljhandelsupplevelser.

Initiativet är det första i sitt slag och ska undersöka hur 5G-anpassade lösningar kan hjälpa några av världens ledande varumärken – BurberryDiageo och L’Oréal UK & Ireland, varav alla ser 5G-implementering som en strategisk möjlighet, att möta verklighetens utmaningar.

Programmet finns nu tillgängligt för startup- och tillväxtföretag som för närvarande arbetar inom detaljhandels-, fördjupnings- eller kundupplevelseområdet och är intresserade av eller redan utvecklar nya banbrytande 5G-tekniklösningar och applikationer. Detta kan inkludera koncept kring upplevelser i och utanför butiker, digital produktvisualisering och virtuella evenemang, såsom modevisningar och produktutställningar.

Antagna sökande kommer att ha tillgång till Verizons 5G-möjligheter, samt Yahoo Ryot XR-produktionsstudion och Verizon 5G Lab, alla placerade i London, för att arbeta med sina konceptbevis. Dessa koncept kommer att presentera i slutet av programperioden.

”Pandemin har belyst den omvandlande inverkan som teknologi kan ha på vår förmåga att anpassa oss till osäkra tider,” säger Tami Erwin, CEO för Verizon Business. ”Ju snabbare människor kan integrera teknologi i sin organisation, desto lättare kommer deras verksamhet att kunna anpassa sig till nya trender. Verizon 5G Immersive Retail Accelerator-programmet omfamnar kraften i 5G och utlovar en förändring av kundupplevelsen genom en rad innovativa teknologier, inklusive uppslukande upplevelser, artificiell intelligens och maskininlärning.”

Verizon och Digital Catapult lanserar Retail Accelerator-program med uppslukande 5G-teknologiGeraldina Iraheta, Chief Commercial Officer på Digital Catapult, säger: ”Nu, mer än någonsin, tittar detaljhandelsföretag på hur ny teknik kan hjälpa dem att attrahera kunder och hitta nya sätt att förbättra kundupplevelsen, samt stödja sina varumärken i framtiden. Vi är glada över att samarbeta med Verizon för att se vilka innovativa idéer denna Retail Accelerator kan generera, samtidigt som vi tillför Digital Catapults djupa tekniska 5G-kunskaper och vårt omfattande nätverk i Storbritanniens livliga start-up-community i detta nya projekt. ”

Partnercitat:

Mark McClennon, Global Chief Information Officer på Burberry, säger: ”Digital innovation är en hörnsten i vår strategi som gör det möjligt för oss att skapa uppslukande online-upplevelser som gläder och inspirerar våra kunder över hela världen. Vi är glada över att samarbeta med Verizon och Digital Catapult – två ledande företag som förkroppsligar våra värderingar om kreativitet och framåtblickande – för att frambringa nästa våg av digital innovation via Retail Accelerator-programmet.”

Benni Lickfett, Global Head of Digital Innovation på Diageo, säger: ”Vi undersöker ständigt hur nya tekniker kan möjliggöra meningsfullare upplevelser för våra konsumenter och acceleratorprogrammet för detaljhandeln är ett utmärkt sätt att samarbeta med ledande teknikpionjärer för att göra just detta.”

Mark Apter, L’Oréal UK & Ireland, säger: ”Att skapa innovativa sätt att engagera oss i våra kunder är alltid en prioritet för oss. 5G kan hjälpa oss att hålla vår publik uppkopplad och engagerad. Vi har redan sett möjligheterna med olika teknologier, såsom virtuella make-up-tjänster, så jag ser fram emot att se vilka nya idéer som finns där ute, som kan testa gränserna för uppkopplade upplevelser.”

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00