Advenica har valts ut av nordeuropeisk myndighet för att förhandla fram ramavtal för cybersäkerhetslösningar
Hem SÄKERHET Advenica har valts ut av nordeuropeisk myndighet för att förhandla fram ramavtal för cybersäkerhetslösningar

Advenica har valts ut av nordeuropeisk myndighet för att förhandla fram ramavtal för cybersäkerhetslösningar

Publicerat av: Redaktionen

Advenica har valts ut av en nordeuropeisk myndighet för att förhandla fram ett ramavtal om upphandling av cybersäkerhetslösningar som ska vara på plats 2024 till 2028.

Ramavtalet gör det möjligt för den statliga myndigheten att beställa cybersäkerhetsprodukter för ett maximalt värde av cirka 21 MEUR.

Advenica har valts ut av nordeuropeisk myndighet för att förhandla fram ramavtal för cybersäkerhetslösningar”Vi är mycket stolta över att inleda förhandlingar om att vara en långsiktig leverantör av cybersäkerhetslösningar. Med sådana här avtal bidrar våra lösningar till en säkrare värld” säger Marie Bengtsson, VD Advenica.

Av  Advenica 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00