Först ut är Lapplands kommunalförbund
Hem TEKNIK Lapplands kommunalförbund är först ut bland medlemmarna i Norrbottens e-nämnd

Lapplands kommunalförbund är först ut bland medlemmarna i Norrbottens e-nämnd

Publicerat av: Redaktionen

Inför att Digitala Nationella Prov (DNP) införs 2024 krävs att samtliga huvudmän/skolor ser till att skolpersonalen har en godkänd e-legitimation och att den nödvändiga tekniken finns på plats.

Lapplands kommunalförbund är först ut bland medlemmarna i Norrbottens e-nämnd med att dra igång med införandet av DNP. Vi är glada över att få leverera de tekniska delarna inför detta.

Först ut är Lapplands kommunalförbund

Lapplands kommunalförbund är först ut bland medlemmarna i Norrbottens e-nämnd

I Norrbottens e-nämnd samarbetar Norrbottens kommunerna kring e-samhället. Skolans digitalisering och utvecklandet av välfärdstekniken i de kommunala verksamheterna är prioriterade frågor. Nämnden vill med medborgarnas fokus och med verksamheternas behov som utgångspunkt stödja kommunerna i Norrbotten för en snabbare utveckling inom e-förvaltning och digitalisering.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00