Check Point förvärvar molnsäkerhetsföretaget Dome9
Hem SÄKERHET Check Point förvärvar molnsäkerhetsföretaget Dome9

Check Point förvärvar molnsäkerhetsföretaget Dome9

Publicerat av: Redaktionen

Check Point meddelar att företaget har förvärvat Dome9.

Check Point förvärvar molnsäkerhetsföretaget Dome9 2Ett företag med en stark position inom säkerhetsområdet, där de specialiserat sig på regelefterlevnad och att säkra multi-cloud-miljöer. Eftersom användningen av molntjänster ökar och sofistikerade cyberattacker inriktade på resurser och data i molnet blir allt vanligare, är förvärvet en viktig del i att förstärka Check Points erbjudande inom molnsäkerhet.

Dome9 grundades 2011 och är baserade i Tel Aviv, Israel. Bland Dome9s kunder finns många Fortune 1000-företag, globala systemintegratörer och MSP:er.

För mer information, se här.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00