Cybernord AB och LoDDoS: Ett Dynamiskt Partnerskap inom Cybersäkerhet
Hem SÄKERHET Cybernord AB och LoDDoS: Ett Dynamiskt Partnerskap inom Cybersäkerhet

Cybernord AB och LoDDoS: Ett Dynamiskt Partnerskap inom Cybersäkerhet

Publicerat av: Redaktionen

Vi är mycket glada att meddela partnerskapet mellan Cybernord AB och LoDDoS, ett välrenommerat företag inom cybersäkerhet, en ledande plattform för simulering av DDoS- och belastningstester.

Detta strategiska samarbete markerar en betydande milstolpe inom cybersäkerhet, nu när vi går samman för att förstärka säkerhetslandskapet i de europeiska länderna.

Vår Gemensamma Mission

Cybernord AB och LoDDoS: Ett Dynamiskt Partnerskap inom Cybersäkerhet

Cybernord erbjuda alltid toppmoderna cybersäkerhetslösningar för att skydda dina digitala tillgångar. Vårt partnerskap med LoDDoS är en perfekt matchning med detta mål. LoDDoS, erkänt av Gartner, erbjuder en toppmodern nödknapp som kan stoppa tester omedelbart och säkerställer säkerhet och kontroll under simuleringar. Vi är stolta över att vara prismedvetna samtidigt som vi levererar högsta kvalitet till våra kunder.

LoDDoS: En närmare inblick

LoDDoS är en plattform för simulering av DDoS- och belastningstester som är tillgänglig via molnet. Denna plattform har fått erkännande för sin förmåga att generera verkliga DDoS-attacker med faktiska attackparametrar. Det som skiljer LoDDoS åt är dess unika förmåga att utvärdera internetbaserade webbapplikationers motståndskraft mot hög trafik, vilket hjälper organisationer att proaktivt bedöma och stärka sina DDoS-förebyggande system.

Viktiga Funktioner hos LoDDoS

Operatörsövervakning: Alla tester definierade på LoDDoS kan utföras under uppmärksam övervakning av en operatör, vilket säkerställer noggrannhet och pålitlighet.

Omedelbar Åtgärd: Tester kan initieras med ett enda klick, och plattformen möjliggör övervakning i realtid och kontrollerad avslutning.

Upprepning och Rapportering: Tester kan upprepas så ofta som nödvändigt, med automatisk rapportgenerering i slutet av varje session. Dessa resultat kan enkelt delas med tredje parter på begäran.

Realtidsövervakning: DDoS-testsessioner på LoDDoS-plattformen kan övervakas i realtid och kan pausas omedelbart vid nödsituationer.

Jämförande Analys: Alla tester kan dupliceras, vilket möjliggör jämförelse av resultat och uppföljning över tid.

Belastningstestning: LoDDoS erbjuder även en kraftfull funktion för belastningstester, vilket gör det möjligt för organisationer att analysera prestandan hos sina webbapplikationer under tung belastning och hjälper till att identifiera potentiella begränsningar innan realistiska situationer uppstår.

I en värld där cybersäkerhet är av högsta vikt, ger partnerskapet mellan Cybernord AB och LoDDoS organisationer möjlighet att vara steget före hoten. För ytterligare information om våra tjänster och en detaljerad förklaring av olika typer av tester, tveka inte att kontakta oss. Tillsammans är vi dina pålitliga allierade i den ständigt utvecklande kampen mot cyberhot.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00