Är ni rustade för NIS 2?
Hem LeverantörFujitsu Är ni rustade för NIS 2?

Är ni rustade för NIS 2?

Publicerat av: Redaktionen

Informationssäkerhet är inte längre ett val. Med NIS 2, som införs under 2024, blir det ett lagkrav.

NIS 2 omfattar alla organisationer som är involverade i samhällsviktiga tjänster, oavsett om de är offentliga eller privata.

  • Vi ser ett stort intresse för NIS 2 hos våra kunder och vi för just nu många dialoger i ämnet, säger Leo Douglas, informationssäkerhetsrådgivare på Fujitsu Sverige. Genom vårt svenska Cyber Defence Center (CDC) skräddarsyr vi konsulttjänster inom informationssäkerhet och erbjuder också en omfattande portfölj av cybersäkerhetstjänster. Samtidigt har vi globala resurser i form av 4000 experter inom säkerhetsområdet.

Är ni rustade för NIS 2?Vi arbetar idag med kunder med vitt skilda behov, vissa av våra kunder behöver en kartläggning av deras organisation, en mognadsanalys och se vilka gap som finns mot ISO-standarden (ex. ISO/IEC 27001, ISO/IEC 27002), samt befintliga och kommande regelverk (NIS2). Medan andra kunder behöver hjälp med att upptäcka och analysera loggdata för att identifiera misstänkta aktiviteter eller avvikelser med hjälp av vårt CDC.

Fujitsus informationssäkerhetsspecialister hjälper idag flera kommuner, myndigheter, företag och organisationer som behöver stöd i sitt informationssäkerhetsarbete.

  • Vi kan erbjuda skräddarsydd rådgivning inom informations- och cybersäkerhet, expertis kring det kommande NIS 2-regelverket som införs under 2024 och hur det kommer påverka organisationer, alla som har frågor är välkomna att kontakta oss. Vi vill vara med och bygga ett modernt cyberförsvar för ett tryggare och starkare Sverige, säger Leo Douglas, informationssäkerhetsrådgivare på Fujitsu Sverige.

För mer information om Fujitsu Cyber Defence Center och kontakt, vänligen klicka på länken: Cyber Security Services : Fujitsu Sweden

Varmt välkommen till Fujitsu!

Teknikseminarium för att utforska framtidens datahantering
Innovativa IT-lösningar med FujitsuCommvault och NetApp
28 september | 13.30-18.00 Café Opera, Karl XII:s Torg, Stockholm.
Anmäld dig här: https://lnkd.in/eVXAgTaW

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00