Hem ÅTERFÖRSÄLJARECYGATE Cygate är Cisco Partner of the Year!

Cygate är Cisco Partner of the Year!

Publicerat av: Redaktionen

Cygate är den starkaste och mest kompetenta partnern till Cisco på marknaden med stark tillväxt och som fokuserar på kundens behov och stöttar genom hela kundens livscykel.

Cygate är Cisco Partner of the Year!”Vi är stolta över vårt fina och långsiktiga samarbete med Cisco och de satsningar och affärer vi gör och kommer att fortsätta göra tillsammans”, säger Fredrik Sidmar, VD på Cygate

Motiveringen som Cisco Partner of the Year lyder:
”Denna partner är en Guldpartner med djup och bred kompetens som under året tagit över 70 nya individuella certifieringar. De har bland annat certifierat sig som Advanced Customer Experience Specialized partner. De sätter stort fokus på kundens behov och hjälper dem att dra nytta av Ciscos plattform genom hela livscykeln. De har under året skapat tillväxt i flera nyckelområden och även åstadkommit dubbelsiffrig tillväxt inom Enterprise Networks.”

Motiveringen stärker och belyser att Cygate är den starkaste partnern på marknaden med stark tillväxt och fokus på att stötta våra kunder genom hela livscykeln.

Tillsammans ger Cygate och Cisco kunder en överlägsen upplevelse genom en bra leverans med nytta och värde för både IT och verksamhet. Lösningar som genom automatisering, tillgänglighet och säkerhet, ger trygghet och effektivitet till kunder och kunders kunder.

Som partners fortsätter samarbetet genom att göra det möjligt att nyttja applikationer, säkra data, transformera infrastruktur och kunna erbjuda ett säkert samt effektivt distansarbete.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>